JYSK Life Club


 

JYSK Life Club je projekat naše kompanije koji za cilj ima promovisanje životnih vrednosti u vezi kvaliteta života, sa obzirom na ubrzan i moderan način života koji nam ne ostavlja puno vremena za sitna uživanja i provođenje više vremena sa porodicom i prijateljima. Uz navedeno, cilj je i promovisanje danske kulture, uređenja enterijera na autentičan, jedinstven i kreativan način, kao i podsticanje pojedinaca na angažman kroz različite društveno odgovorne projekte.

U sklopu JYSK Life Club-a organizovaćemo i niz radionica, čija će se tematika menjati u zavisnosti od interesa kupaca, ali i od perioda godine, i aktuelnostima, tako da ćemo se potruditi da pokrijemo različita područja i da uvek budemo sveži i zanimljivi.

Prvu radionicu smo organizovali u Beogradu u decembru 2019. godine, sa tematikom novogodišnjeg uređenja doma, gde su učesnici imali priliku da uz aromatično kuvano vino i danske rolnice sa cimetom čuju savete za uređenje doma u duhu praznika i kreiraju svoj personalizovani novogodišnji venčić.

Cilj nam je podsticanje društvene odgovornosti i aktivacije cele zajednice sa posebnim fokusom na veću održivost. Na globalnom nivou JYSK je već počeo sa velikim promenama - izmene ambalaže u reciklirane opcije i održiviji dizajn, FSC™ sertifikacija drvenog nameštaja (FSC™ N001715) što znači da brinemo o izvoru iz kog dolazi sirovina, a da pri tom ne ugrožavamo prirodna staništa, do prilagođenih veličina pakovanja prema dimenzijama naručenih proizvoda putem web shopa, zahvaljujući tehnologiji Packsize koja se koristi u našim distribucijskim centrima.

Već dugi niz godina radimo sa najverodostojnijim svetskim eko-oznakama kako bismo osigurali da materijali od kojih su izrađeni naši proizvodi dolaze iz odgovornih izvora, a takođe smo i vrlo usredotočeni na osiguravanje hemijske sigurnosti, koristeći OEKO-TEX za sertifikovanje tekstilnih proizvoda.

Ipak, uvek se može nešto napraviti na nivou svakog pojedinca, a to nam je cilj ovih JYSK LIFE CLUB Zero Waste radionica. Podstaknuti pojedince na doprinos, održivije ponašanje, a ujedno i na zabavu sa ukućanima kroz ove home made projekte u saradnji sa influenserima iz Srbije i regije.

Korak po korak naučite kako stare rasparene tanjire i činiju pretvoriti u slatki cake stand, kako starom ukrasnom jastuku dati novi izgled te kako iskoristiti posudice od potrošenih starih sveća, napravite novu lampu od stare vaze ili od prljavog nadstolnjaka kreirajte kreativne ukrase za zid, i još mnogo toga…. Više informacija o projektima i samoj kampanji pronađite ovde.