Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 


JYSK U LOKALNOJ ZAJEDNICI

Strateški definisana područja u sklopu kojih JYSK deluje na lokalnom nivou počivaju na temeljnim načelima koja određuju JYSK kao kompaniju, a to su:
Porodica – u prvom redu kroz brigu o mladima.
Okolina – održiviji razvoj, pošumljavanje i čišćenje okoline.
Zdrav život – prevencija, edukacija i aktivnost.


Imate ideju ili predlog za jedno od ovih područja? Pošaljite nam ponudu na donacije-sponzorstva@JYSK.com.
 

PROJEKTI

SARADNJA SA FONDACIJOM NOVAK ĐOKOVIĆ

Više od 130 mališana iz manje razvijenih sredina, uzrasta od sedam do deset godina, provelo je šest dana na Kopaoniku u okviru kampa prijateljstva Drugarijada koji organizuje Fondacija Novaka Đokovića. Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da podržimo ovaj projekat i doniramo proizvode u vrednosti preko 2.000.000 dinara.

Ideja okupljanja je da se mališani, koji nemaju priliku da idu na ekskurzije, upoznaju, provedu vreme zajedno i razvijaju svoje veštine.
Nakon završetka kampa, isturenim odeljenjima koja su učestvovala na Drugarijadi donirani su različiti uređaji i oprema koja će im obezbediti optimalne uslove za rad i druženje. Izvor: Novak Đoković Fondacija
Foto: Jelena IvanovićDONACIJA NAMEŠTAJA OŠ ''DESANKA MAKSIMOVIĆ'' IZ ZAJEČARA

Povodom otvaranja radnje u Zajčaru, JYSK je OŠ ''Desanka Maksimović'' donirao kancelarijski nameštaj u vrednosti većoj od 250.000 RSD i na taj način razveselio učenike škole. 

Školu su posetili naši zaposleni i u prisustvu direktora škole, uručili nameštaj.

„JYSK je kao kompanija angažovan kroz društveno odgovorne projekte i uvek se trudimo doprineti lokalnoj zajednici.  Našim dolaskom u Zaječar ne otvaramo samo nova radna mesta već svojim angažmanom u obliku ove donacije odgovaramo i na stvarne potrebe ovog grada i njegovih stanovnika.
Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da smo imali prilike pomoći baš ovoj ustanovi i razveseliti njene osnovce.˝ izjavio je Zoran Malešević, retail menadžer JYSK-a za Srbiju.

DOBRI ČIVILUCI

Svoje očuvane stare i zimske stvari svi ljudi dobre volje, mogli su da, umesto na dno ormara, odlože na „Dobre čiviluke“  koji su se zahvaljujući agenciji Block & Roll i kompaniji JYSK našl na beogradskim ulicama u maju, a zatim i u Subotici, Novom Sadu i Nišu u oktobru 2019. godine.
 Garderobu i obuću sa „Dobrih čiviluka“ mogli su da uzmu oni kojima su nečije stare stvari bile nove i neophodne. 

Nadamo se da će Dobri čiviluci posetiti još gradova u Srbiji!

DONACIJA ZDRAVSTVENOM CENTRU UŽICE

Povodom otvaranja nove prodavnice u Užicu, donirali smo nameštaj i proizvode za spavanje u vrednosti od 135.000,00 RSD Zdravstvenom centru Užice, i na taj način razveselili zaposlene i pacijente ove ustanove.

Regionalni vođa prodaje JYSK-a, Miodrag Zdravković, posetio je Centar i upravniku ustanove, prim.dr Milošu Božoviću, uručio donaciju. 

JYSK prodavnica u Užicu biće otvorena novembra 2019. u sklopu RC Retail parka Nest i biće zaposleno 8 novih radnika.