Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je praznaJYSK kvalitet i sigurnost proizvoda
Za JYSK je od suštinske važnosti da naši proizvodi ispunjavaju naše standarde, pa pažljivo biramo dobavljače. Naši kupci redovno lično posećuju fabrike da bi proveravali kvalitet naših proizvoda. Kada proizvodi stignu u skladišta, odeljenje za kontrolu kvaliteta kompanije JYSK ih ponovo proverava pre slanja u prodavnice.
Takođe proveravamo trajnost i bezbednost u saradnji sa spoljnim partnerima za testiranje. Na primer, vršimo testiranja na stabilnost i nebezbedne supstance.
U video snimku gore pogledajte kako se kvalitet stvara u JYSK-u.
 
Komentari o JYSK proizvodima
JYSK je dobio više od 200.000 komentara kupaca o proizvodima, u kojima su nam dodelili prosečnu ocenu 4,3 od 5 zvezdica. To ide ruku pod ruku sa našom posvećenošću kvalitetu i predstavlja nešto čime se vrlo ponosimo.
Želimo da damo priliku našim kupcima da vide šta drugi kupci misle pre nego što kupe proizvod i srećni smo kada čujemo utiske kupaca. Onlajn komentari pružaju tu mogućnost.
 
Kako računamo ocenu
Ocena je prosečna vrednost za više od 200.000 komentara kupaca o proizvodima na našim veb-sajtovima. Komentari o proizvodima se prikupljaju od kupaca u zemljama koje su deo JYSK Nordic.
 
Zašto koristimo naš sopstveni sistem
Postoji veliki broj različitih načina da se dobiju onlajn komentari o proizvodima, ali se oni u velikoj meri razlikuju od zemlje do zemlje. JYSK je međunarodna kompanija sa međunarodnim asortimanom. Potrebno je da uporedimo iskustva kupaca u pogledu naših proizvoda bez obzira na granice. Iz tog razloga smo osmislili naš sopstveni sistem koji omogućava kupcima da komentarišu naše proizvode.