Spavaća soba sa krevetom, dušekom, naddušekom i svetloplavom posteljinom

Koliko košta dušek?

Cena dušeka zavisi od njegovog materijala, kvaliteta i veličine.  U JYSKu možete pronaći dušek koji je u skladu sa vašim budžetom, potrebama i navikama spavanja.

Koliko košta dušek? Treba da znate da cena može dosta da varira. U pregledu ispod, možete videti nivoe cena različitih tipova dušeka, kao i dobiti pregled opcija koje ćete pronaći u JYSKu.

U JYSKu imamo dušeke u tri cenovne klase: BASIC, PLUS i GOLD.

Pregled: Pogledajte cene različitih dušeka

Karakteristike

Dušeci od pene

Dušeci od pene

Dušek ima jezgro od pene. Potpora koju dušek pruža vašem telu zavisi od vrste pene koja se koristi.

Pogledajte naše dušeke od pene

Dušeci sa oprugama

Dušeci sa oprugama

Jezgro dušeka se sastoji od opruga. Što više opruga, to bolje. Opruge mogu biti dopunjene penom koja može pružiti različite nivoe podrške vašem telu.

Pogledajte naše dušeke sa oprugama

Boxspring kreveti

Boxspring kreveti

Krevet i dušek u jednom. Jezgro se sastoji od opruga i sloja pene.

Pogledajte naše boxspring krevete

Dušek od lateksa

Dušek od lateksa

Dušek od lateksa je dušek od pene koji sadrži kombinaciju prirodnog ili sintetičkog lateksa i drugih materijala. Lateks je veoma prozračan materijal koji pruža dobru čvrstu podršku vašem telu.

Pogledajte naše dušeke od lateksa

U JYSKu preporučujemo da se dušek zameni nakon deset godina, ali naši dušeci imaju garanciju do 25 godina.

Pročitajte naš vodič za kupovinu dušeka.

Koliko košta dušek? 

Što je dušek skuplji, to se bolje prilagođava vašem telu i vašim potrebama. Pored toga što su neki materijali, poput lateksa, skuplji od drugih, skuplji dušeci takođe imaju više zona udobnosti koje podržavaju vaše telo i osiguravaju da dobro spavate. Pored toga, neki modeli dušeka sa oprugama su skuplji od drugih jer sadrže više ili bolje opruge.

"Današnji kupci su generalno spremniji da potroše više novca na dušek nego u prošlosti. Svesniji su koliko je dobar san važan za njihovo opšte blagostanje."

– Peter, Menadžer kategorije, JYSK

Da li je cena dušeka u skladu sa kvalitetom?

Skuplji dušek vam daje bolji kvalitet, bolje materijale i više podrške za vaš specifični tip tela. Ali i dalje je važno osigurati da dušek odgovara vašim potrebama.

„U niskom do srednjem opsegu, naći ćete najveće razlike kada je u pitanju udobnost. Pored toga, skuplji dušeci imaju složeniji dizajn.“

– Peter, Menadžer kategorije, JYSK

Da li se bolje spava na skupljim dušecima?

Ne nužno. Mnogo toga zavisi od veličine koja vam je potrebna i šta je potrebno vašem telu da se prilagodi dušeku. Možete kupiti skup dušek sa dubokim zonama ramena za spavanje na boku, ali ako uvek spavate na leđima, to će biti nebitno jer nećete dobiti odgovarajuću podršku.

U određenim situacijama neće biti potrebno kupiti skuplji dušek. Zato je uvek važno da posetite JYSK prodavnicu i isprobate razne dušeke pre nego što donesete odluku. Naše obučeno osoblje prodavnice je spremno da vas uputi i pomogne.

Saznajte više

Vodič za kupovinu kauča i garnitura

Vodič za kupovinu kauča i garnitura

Kako izabrati odgovarajući dušek

Kako izabrati odgovarajući dušek

Vodič: Kako izabrati komodu

Vodič: Kako izabrati komodu

Vodič za kupovinu zavesa i roletni

Vodič za kupovinu zavesa i roletni