Ukrasne korpe za odlaganje

Dekorativne korpe od različitih materijala ne samo da će vam pomoći da organizujete različite delove vašeg doma, već će poslužiti kao lep ukras u odabranom stilu uređenja. U JYSKu pronađite ukrasne korpe sa ili bez poklopca koje dolaze u setu ili pojedinačno, a neke od njih lako možete pričvrstiti i na zid te tako maksimalno iskoristiti prostor. Korpe od bambusa, platna, plastike, metala, vrbe, drvene korpe - različitih boja, dimenzija i oblika. Izmerite prostor gde planirate da držite korpe i u JYSKu pronađite model u dimenzijama koje vam odgovaraju. Iskoristite Click & Collect opciju, rezervišite sve korpe koje želite online i preuzmite ih u JYSK prodavnici. Ukoliko ne ispune vaša očekivanja, lako ih možete zameniti ili vratiti u JYSK prodavnicama.

Praktično i uredno odlaganje igračaka

Soba u kojoj se nalazi najviše stvari i sitnica je najčešće dečja soba. Ona često obiluje igračkama u svim mogućim oblicima i veličinama. Lak način održavanja reda je odlaganje igračaka u različite kutije. Ovo rešenje detetu olakšava pronalazak igračke, a istovremeno olakšava i postupak čišćenja. Prostrane korpe od pletiva, tkanine ili drveta idealne su za police za knjige ili sobu.
Igračke se mogu podeliti i po kategorijama i tako još više olakšati proces pronalaženja željene igračke. Pronađite korpe koje će se uklopiti u stil dečje sobe, a u isto vreme pružiti funkcionalnost koja vam je potrebna.