Predsoblje i hodnik - praktična rešenja

Širok asortiman nameštaja za predsoblje ili hodnik čeka vas u JYSKu i pomoći će vam da zadržite red u kući. Među komadima koje ćete pronaći u JYSKu su klupe, čiviluci, police i ormarići za obuću, police za predsoblje, kukice za kapute i vešalice. 

Police za obuću i ormarići su savršeni za čuvanje cipela van vidokruga, dok je čiviluk idealan za uredno čuvanje jakni i kaputa. U JYSKu nudimo opremanje hodnika u različitim stilovima i od različitih materijala, tako da možete da izaberete delove i dodatke koji najbolje pristaju vašem hodniku. I ne zaboravite na detalje kao što su lep otirač ili upaljena svetiljka pored ulaznih vrata. 

35 proizvodi
    35 proizvodi

    Poželite svojim gostima dobrodošlicu stilski opremljenim predsobljem

    Predsoblje je prva stvar koju ugledate kada dođete kući nakon dugog dana, a u njemu i dočekujete goste u svoj dom. Zato mnogi od nas tragaju za nameštajem koji hodnik čini urednim, ali i atraktivnim.

    Postavljanje klupe u hodnik daje priliku da u znak dobrodošlice sednete i na trenutak odmorite noge dok se izuvate. Većina naših klupa poseduje i komode sa fiokama, police ili korpe, koji predstavljaju idealne skladišne prostore. Za dodatnu praktičnost, okačite policu za predsoblje sa čivilukom iznad klupe.

    Izaberite komade za hodnik koji će se uklopiti uz ostatak vašeg stana - i na taj način ćete dobiti jednu zaokruženu celinu svog doma.