Police za knjige za kućnu biblioteku

Police u domu mogu imati različitu ulogu - možete ih koristiti za odlaganje knjiga iznad radnog stola, za izlaganje dragih uspomena u dnevnoj sobi ili kao deo dekoracije. U svakom slučaju, police su neophodne u svakom domu i zato je bitno da pronađete model koji se i izgledom i veličinom uklapa u vaš dom. U JYSKu možete pronaći zaista lepe i moderne modele polica, pregrada, kućnih biblioteka i stalaža - različitih visina, boja, materijala sa različitim brojem pregrada ili polica. Imamo modele u beloj, crnoj, sivoj i boji drveta, od bambusa, iverice, medijapana, melamina, čelika... 


Pored toga, nudimo vam i prelepe modele pregradnih elemenata - idealne za velike prostore koji spajaju više prostorija u jednu. Najveći plus je što ove pregrade možete koristiti umesto polica jer imaju mesta za odlaganje - pritom su vrlo efektne u prostoru i sigurno će izgledati lepše od pregradnog zida. Ukoliko nemate dovoljno prostora, u JYSKu pronađite i uske police za knjige sa 3 ili 5 polica. Pre kupovine takođe razmislite da li su vam potrebne police sa ili bez zadnje strane u zavisnosti od toga gde planirate da postavite police i koji efekat želite da postignete. Pogledajte naš asortiman i kupujte jednostavno i brzo na JYSK.rs

Stvorite nov prostor uz pomoć polica za knjige i pregradnih elemenata

Police za knjige i sobne pregrade mogu da se koriste za definisanje sobe i stvaranje novih mogućnosti. Pregradne police prave izuzetne privremene pregrade i omogućavaju vam da pravite nove, udobne kutke u svom domu. Police i pregradni elementi su mesto gde možete izložiti vašu zbirku knjiga i uopšteno su idealni ukoliko imate potrebu za dodatnim skladišnim prostorom. Napravite raznovrsnost i optimalno iskoristite polični element dodavanjem kutija ili korpi. Polični elementi vam omogućavaju i davanje ličnog pečata dnevnoj sobi, kuhinji ili spavaćoj sobi. Knjige govore mnogo o vama kao osobi, a polici možete dati još ličniju pečat ako ga prošarate sitnicama i slikama. Vaša mašta je jedina granica!

U JYSKu možete da birate između mnoštva polica za knjige i pregradnih polica različitih veličina, oblika i materijala. Među materijalima ćete pronaći bukvu, orah, hrast, metal i police obojene u belo ili crno.

Nameštaj za odlaganje iz JYSKa

U našoj ponudi imamo police za odlaganje različitih veličina i dezena. Pre nego što se odlučite na kupovinu nove police, dobro razmislite o boji i nameni. Istražite našu ponudu i pronađite police koje će se uklopiti u vaš dom.

Široka drvena polica uneće toplinu, dok će uska metalna polica odati utisak modernog, strogog izgleda. Bilo da se opredelite za klasičan, industrijski ili romantičan stil, kod nas ćete sigurno pronaći odgovarajuće komade.