Otkrijte JYSKovu štepanu ćebad

U potrazi ste za idealnim rešenjem koje će spojiti funkcionalnost i estetiku u vašem domu? Naša štepana ćebad ne samo da obezbeđuju toplinu, već i dodaju stil svakom prostoru. Savršena su za razne upotrebe, bilo da želite dodatni sloj topline dok gledate film ili potrebnu eleganciju za svoju spavaću sobu. Osim toga, zahvaljujući raznovrsnosti našeg asortimana, sigurni smo da ćete pronaći ono što vam najviše odgovara.

8 proizvodi
  8 proizvodi

  Štepana ćebad

  Štepano ćebe HUMLE140x200
  1000,- din/kom
  1750,- /kom
  UŠTEDA 43%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Štepano ćebe VALMUE 130x180 narandžasta
  1500,- din/kom
  3999,- /kom
  UŠTEDA 62%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Štepano ćebe VALMUE 130x180 bež
  2750,- din/kom
  3999,- /kom
  UŠTEDA 31%
  Štepano ćebe VALMUE 130x180 šljiva
  2750,- din/kom
  3999,- /kom
  UŠTEDA 31%
  Samo u prodavnici
  Štepano ćebe VALMUE 130x180 plava
  2750,- din/kom
  3999,- /kom
  UŠTEDA 31%

  Zašto je korisno imati štepano ćebe

  Štepana ćebad su više od običnih ćebadi. Ona donose dodatnu dimenziju udobnosti i estetike u svaki prostor, od dnevnog boravka do spavaće sobe, pa čak i na otvorenom. Idealne su za prekrivanje kauča, kao dodatak u spavaćoj sobi ili kao elegantan ukras na terasi. Kada birate štepanu ćebad, važno je razmisliti o veličini koja će odgovarati vašem prostoru, kao i o materijalima koji su u skladu sa vašim potrebama. Takođe, boja i dizajn mogu znatno uticati na opšti izgled vašeg doma, pa birajte pažljivo.

  Uputstvo za održavanje i korisni saveti

  Briga o vašem proizvodu je ključna za njegovu dugovečnost. Iako su naša ćebad izrađena od visokokvalitetnih materijala, određena pažnja u održavanju je neophodna. Preporučuje se pranje na 30 stepeni kako biste očuvali kvalitet i boju materijala. Takođe, izbegavajte upotrebu izbeljivača i jakih deterdženata. Redovno provetravanje će pomoći u očuvanju svežine i sprečavanju nakupljanja neprijatnih mirisa. Ako pratite ove savete, vaša štepana ćebad će vam služiti dugi niz godina, dok će ujedno sačuvati svoj prvobitni izgled i funkcionalnost.