Lampe skandinavskog dizajna po odličnim cenama

Lampe - širok izbor i atraktivni artikli - na ovoj stranici možete naći stone lampe, lustere i podne lampe. U našem asortimanu pronađite lampe idealne za vaš radni sto koje možete koristiti prilikom čitanja, rada od kuće ili jednostavno toplije atmosfere u prostoriji. Takođe imamo i lampe idealne za vaš noćni ormarić koje će vam noćno čitanje učiniti još lakšim. 
Lampe sa postoljem, sa štipaljkama, stone i zidne lampe - koji god model da vam odgovara, imamo ponudu za vas. Skandinavski stil, moderne boje i povoljne cene.

Lampe za mali dom

Ako živite u malom prostoru ili imate više manjih soba, važno je da sobe u potpunosti osvetlite. Dobro osvetljenje koje seže sve do uglova pomaže u stvaranju osećaja većeg prostora. Zato su vam potrebne lampe koje pružaju puno svetlosti, a ne zauzimaju puno prostora. Zato je dobro birati lampe minimalističkog izgleda, jer neće zauzimati previše prostora u prostorijama. To mogu biti lampe u prigušenim bojama poput crne, bele ili sive. Stona lampa na prozorskom oknu ili lampa sa štipaljkom na polici mogu biti dobro rešenje jer ne zauzimaju podne površine.

Lampe za velike prostorije

Ako živite u većem domu, tada su mogućnosti brojne. Veliki prostori često zahtevaju više od jedne lampe, pa koristite opciju više lampi da pokažete svoj lični stil. Zelena, plava ili crvena lampa dodaće lični pečat vašem domu. Velika plafonska lampa iznad, na primer, trpezarijskog stola, može se kombinovati sa stonom lampom na komodi ili podnom lampom pored fotelje. Možete odabrati da se držite jedne lampe koja se izdvaja - ili da odaberete sve lampe uzbudljivih materijala i oblika.