JEDINSTVENA DEKORATIVNA RASVETA

Širok asortiman dekorativne rasvete - u JYSKu možete pronaći lampice različitih boja, motiva i dužina - a sigurno će ulepšati svaku prostoriju u koju ih stavite, kao i led lampice. Deo našeg asortimana su i svetleće kutije koje možete koristite za poruke, a ukrasne lampe različitih dezena su savršen dekorativni element za svaki enterijer, kao i savršen poklon za rođendan ili useljenje. Dekorativno osvetljenje ne zauzima puno prostora, ali je često šlag na torti u dizajnu enterijera, bilo da se radi o spavaćoj sobi, dečjoj ili dnevnoj sobi. U našoj ponudi pronađite dekorativnu rasvetu od papira, plastike i stakla u različitim veličinama, bojama i stilovima, kao i led trake i led lampu -  lako pronađite proizvod koji odgovara vašem enterijeru. 

Prijatni i ukrasni izvori svetlosti

Stvorite atmosferu u kojoj vi i vaši najbliži uživate. Dekorativne lampice i noćna svetla hit su u tinejdžerskoj sobi. Lagane lampice u nežnim plavim, zelenim i roze nijansama stvaraju savršeno ugodno osvetljenje. Svetlosne kutije sa tekstom mogu ukrasiti bilo koju sobu u domu. Baterijske lampe lako je postaviti na police, prozorske daske itd. 
Lampe pružaju prigušeno svetlo što ih čini idealnim za noćno osvetljenje. Ako dojite preko noći, savršeni su i u dečjoj sobi, tako da se vi i beba ne budite previše.