Dekorativna rasveta za svaki dom

Širok asortiman dekorativne rasvete - u JYSKu možete pronaći lampice različitih boja, motiva i dužina - a sigurno će ulepšati svaku prostoriju u koju ih stavite, kao i led lampice. Ukrasne lampe različitih dezena su savršen dekorativni element za svaki enterijer, kao i savršen poklon za rođendan ili useljenje. Dekorativno osvetljenje ne zauzima puno prostora, ali je često šlag na torti u dizajnu enterijera, bilo da se radi o spavaćoj sobi, dečjoj ili dnevnoj sobi. U našoj ponudi pronađite dekorativnu rasvetu od papira, plastike i stakla u različitim veličinama, bojama i stilovima, kao i led trake i led lampu -  lako pronađite proizvod koji odgovara vašem enterijeru. 

Prijatni i ukrasni izvori svetlosti

Stvorite atmosferu u kojoj vi i vaši najbliži uživate. Dekorativne lampice i noćna svetla hit su u tinejdžerskoj sobi. Lagane lampice u nežnim plavim, zelenim i roze nijansama stvaraju savršeno prijatno osvetljenje. Baterijske lampe lako je postaviti na police, prozorske daske itd. 
Lampe pružaju prigušeno svetlo što ih čini idealnim za noćno osvetljenje. Ako dojite preko noći, savršeni su i u dečjoj sobi, tako da se vi i beba ne budite previše.