Dekorativna rasveta za svaki dom

U JYSKu možete pronaći lampice različitih boja, motiva i dužina, lampe na baterije, difuzor, projektor zvezdanog neba, LED traku sa daljinskim upravljanjem i druge proizvode. Ukrasne lampe različitih dezena su savršen dekorativni element za svaki enterijer, kao i savršen poklon za rođendan ili useljenje. Dekorativno osvetljenje ne zauzima puno prostora, ali je često šlag na torti u dizajnu enterijera, bilo da se radi o spavaćoj sobi, dečjoj ili dnevnoj sobi. Pronađite rasvetu koja ima više nivoa osvetljenja kao i opciju daljinjskog upravljanja.

Prijatni i ukrasni izvori svetlosti

Stvorite atmosferu u kojoj vi i vaši najbliži uživate. Dekorativne lampice i noćna svetla hit su u tinejdžerskoj sobi i stvaraju savršeno prijatno osvetljenje. Lampe na baterije lako je postaviti na police, prozorske daske, radni sto ili noćni stočić. Lampe pružaju prigušeno svetlo što ih čini idealnim za noćno osvetljenje. Ako dojite preko noći, savršeni su i u dečjoj sobi, tako da se vi i beba ne budite previše. 

Dobra rešenja za dečju sobu

U našoj ponudi pronađite lampu sa optičkim vlaknima VIKTOR koja će se dopasti vašim mališanima i koja može ukrasiti njihovu dečju sobu. Projektor zvezdanog neba KARLO može kreirati interesantnu atmosferu koja može biti zanimljiva deci. Proizvod uključuje LED svetlo sa daljinskim upravljanjem sa više podešavanja boje, jačine svetlosti i brzine uz tajmer i USB kabl.

Difuzer

HANNES difuzer koristi se sa vodom i eteričnim uljima za raspršivanje vlage i mirisa. Uključuje i LED svetlo zajedno sa USB kablom. Mirišljava ulja nisu deo HANNES proizvoda, ali ih možete kupiti odvojeno u paketu od 3 mirišljiva ulja različitih mirisnih nota. Neka vaš dom uvek divno miriše!