Komode

Komode su odlično rešenje za odlaganje posuđa, knjiga ili drugih sitnica kako bi vaš dom uvek izgledao uredno i funkcionalno. Uz to, komode su i estetski važne jer mogu dodati stil i karakter svakom prostoru. Istražite našu ponudu sa različitim kombinacijama vrata i fioka u različitim bojama i dimenzijama. Ukoliko nemate previše dodatnog prostora i svaki milimetar vam je važan, pronađite naše komode sa rolo vratima. Ove komode ne zahtevaju dodatan prostora pri otvaranju.

Komode i korisni fiokari za odlaganje odeće i raznih predmeta

JYSK komode i fiokari dostupni su u različitim oblicima, bojama i veličinama. Prilikom odabira idealne komode za vas, važno je da komoda odgovara vašem raspoloživom prostoru i nameni. Manje komode idealne su za dečje sobe ili hodnik, a mogu se koristiti za odlaganje igračaka, sitnih figura i dečje opreme, ili kao prostor odnosno polica za ključeve, novčanik i torbu.

S druge strane, uske, visoke komode idealne su za uske sobe s manje prostora. U dnevnom boravku i trpezariji komode su idealan izbor za odlaganje posuđa koje želite da zaštitite od prašine.

Komode su isto tako gotovo neizostavan komad nameštaja u spavaćoj sobi, a pogotovo kada u ormaru nemate dovoljno mesta za odlaganje vaše odeće. Osim odeće, u svoje nove JYSK komode možete odlagati i peškire, donji veš, posteljinu, ćebad i čaršave. Pored klasične komode s policama, fiokama i vratima, u spavaću sobu možete postaviti i komodu za šminkanje i odlaganje vaše kozmetike i nakita.