Baštenske garniture od veštačkog drveta

Baštenske garniture od veštačkog drveta idealne su ukoliko nemate puno vremena za održavanje baštenskog nameštaja ili jednostavno želite da to vreme iskoristite da opuštanje i odmaranje. Izgled drveta, ali bez puno posla. Setovi od veštačkog drveta su dosta izdržljivi i mogu biti na otvorenom tokom cele godine.

Istražite različite kombinacije baštenskih garnitura i setova  i opremite svoju baštu ili terasu. Garniture sa 2 ili 4 stolice - crne boje, natur ili sive... Izaberite komplet sa vrstom stolice koja vam najviše odgovara - stolice sa visokim naslonom, sklopive, podesive...

Kreirajte savršeno mesto za uživanje na otvorenom

Početak stvaranja savršenog eksterijera često započinje odabirom osnovnog nameštaja, poput lounge ili baštenskih garnitura. Kupovina u kompletu olakšava proces i štedi vreme, ostavljajući vam više prostora da se usredsredite na ukrase i ostale baštenske dodatke. 

Dodaci poput baštenskih jastuka mogu dodatno naglasiti estetiku vašeg nameštaja i učiniti ga udobnijim. Kombinacija kvalitetnih baštenskih garnitura i pravilno odabranih dodataka može stvoriti savršeno mesto za uživanje u suncu, svežem vazduhu i druženju sa prijateljima i porodicom. Naše baštenske garniture od veštačkog drveta kombinuju kvalitet, udobnost i stil, nudeći vam sve što vam je potrebno da stvorite savršen prostor za opuštanje i druženje.