Baštenske garniture od veštačkog drveta

Baštenske garniture od veštačkog drveta idealne su ukoliko nemate puno vremena za održavanje baštenskog nameštaja ili jednostavno želite da to vreme iskoristite da opuštanje i odmaranje. Izgled drveta, ali bez puno posla. Setovi od veštačkog drveta su dosta izdržljivi i mogu biti na otvorenom tokom cele godine.

Istražite različite kombinacije baštenskih garnitura i setova  i opremite svoju baštu ili terasu. Garniture sa 2 ili 4 stolice - crne boje, natur ili sive... Izaberite komplet sa vrstom stolice koja vam najviše odgovara - stolice sa visokim naslonom, sklopive, podesive...

62 proizvodi
    62 proizvodi

    Veštačko drvo

    Kreirajte savršeno mesto za uživanje na otvorenom

    Početak stvaranja savršenog eksterijera često započinje odabirom osnovnog nameštaja, poput lounge ili baštenskih garnitura. Kupovina u kompletu olakšava proces i štedi vreme, ostavljajući vam više prostora da se usredsredite na ukrase i ostale baštenske dodatke. 

    Dodaci poput baštenskih jastuka mogu dodatno naglasiti estetiku vašeg nameštaja i učiniti ga udobnijim. Kombinacija kvalitetnih baštenskih garnitura i pravilno odabranih dodataka može stvoriti savršeno mesto za uživanje u suncu, svežem vazduhu i druženju sa prijateljima i porodicom. Naše baštenske garniture od veštačkog drveta kombinuju kvalitet, udobnost i stil, nudeći vam sve što vam je potrebno da stvorite savršen prostor za opuštanje i druženje.