Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Vertikalna pegla na paru i stalak za odeću

7 razloga zašto koristiti aparat za vertikalno peglanje na paru

Datum:

Kategorija: Razno

TAGOVI: peglanje

Predstavljamo vam REIMER, peglu za odeću za vertikalno peglanje, koja eliminiše vašu potrebu za standardnom peglom i daskom za peglanje. 

Niste sigurni koji su to benefiti ove pegle? Izdvojili smo 7 najvećih prednosti korišćenja vertikalne pegle na paru umesto obične pegle. 

 1. Pegla ovog tipa će produžiti životni vek vaše odeće. Para je blag način za uklanjanje nabora i zbog toga će vaša odeća duže trajati. 
 2. Konstantna para uklanja nabore. Korišćenjem vertikalne pegle na paru imaćete blaži pregib na odeći, u poređenju sa vidljivim linijama i prelazima koje nastaju usled korišćenja obične pegle. 
 3. Može se koristiti za sav tekstil koji je namenjen peglanju. Koristite vertikalnu peglu za sve - od odeće, preko stolnjaka i zavesa. Peglu sa drškom i dugačkim kablom lako možete koristiti po kući. 
 4. Korisnija je zbog mogućnosti vertikalnog i horizontalnog peglanja. Drška čini peglanje lakšim, koji god tekstil da je u pitanju. Ispeglajte svoju odeću dok je još na vešalici - brzo i jednostavno. 
 5. Osvežiće vašu odeću bez pranja ili hemijskog čišćenja. Ovom peglom lako možete osvežiti komad tekstila bez ikakvog zagađivanja - koriste se samo voda i para.   
 6. Uklanja neprijatne mirise i ubija 99,9% bakterija. Ne samo ovakva pegla eliminiše rizike koji mogu nastati prilikom klasičnog peglanja (opekotine,nenamerno gužvanje...), već para ubija većinu mikroba i bakterija, što pomaže u eliminisanju neprijatnih mirisa. 
 7. Mala je i jednostavna za odlaganje. Kompaktan dizajn čini vertikalnu peglu sa drškom jednostavnom za prenos i odlaganje. Možete je nositi sa sobom na putovanje kako biste izbegli izgužvanu odeću na odmoru. 


Čišćenje parom je sjajan način da uštedite novac i sačuvate svoju odeću u najboljem stanju. Para obezbeđuje najsigurniji i najnežniji pristup tekstilu i odeća ima prirodan izgled. Uz našu REIMER vertikalnu peglu na paru, dobijate i: 

 • Četkicu za tekstil koja usmerava paru i omogućuje joj da prodre kroz tekstil. Zbog ovoga je jednostavnije i brže izravnati teže tekstile. 
 • Tekstilne stezaljke za zaglađivanje ivica i pojasa
 • Kuka za vešalicu 
 • Posuda za vodu za punjenje vode 

JYSK REIMER pegla je dostupna u našim prodavnicama od 07. avgusta i webshopu od 16. jula 2019.