Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Baštenki set na kišnoj terasi

Iskoristite i kišne dane za planiranje i uređenje bašte

Čak i tokom letnjih meseci kada se očekuje sunce i visoke temperature, loše vreme se uvek može naglo pojaviti. Ipak, ne dopustite da vas to rastuži! Ako razmišljate o životu na suncu i ne volite kišne dane, postoji način da i njih iskoristite. Krenite sa planiranjem - ako postoji nešto u vašoj bašti što vam smeta i želite da promenite, sada je vreme da identifikujete problem i rešite ga.

Zatrpana bašta

Ako imate poteškoća sa šetanjem po bašti zbog prenatrpanosti, moguće je da je potrebno promenito poziciju baštenskog nameštaja. Kao što je slučaj i sa nameštajem u unutrašnjem delu kuće, tako biste i napolju trebali da hodate do svog baštenskog seta ili drugog dela bašte bez da zaobilazite svoju ležaljku.

Moguće je i da je vaš baštenski nameštaj prevelik za vašu baštu i prostor sa kojim raspolažete. Pogledajte neke od stočića ili sklopivih stolica - oni bi mogli da budu bolji izbor.

Garden bistro set on a sunny patio or balcony

 
Ako vam se bašta čini prepunom nereda ili ako je natrpana, možda je razlog tome što nemate nikakav prostor za odlaganje. Odlučite se za neko od rešenja za spoljno odlaganje i na taj način možete odložiti sve stvari koje vam iskorišćavaju prostor.


Manjak mesta za sedenje

Imate li mesta za sedenje kada vam dođe društvo? Ako je odgovor ne, u svoju baštu dodajte još par stolica ili klupu.

Ako razmišljate o tome kako će vreme uticati na vaš baštenski nameštaj, pogledajte naš vodič za odabir pravilnog vrtnog namještaja. Razmislite o promeni na ratan ili veštačko drvo - ne moraju se previše održavati, i odlični su za sve vremenske uslove.

Garden dinging set with table in artwood and chairs in rattan on a patio


Za malo unikatnosti u svojoj bašti, kupite par šarenih baštenskih stolica ili zanimljiv suncobran.

Unesite “hygge” u svoj prostor na otvorenom

Osećate li se prijatno na svojoj terasi ili u bašti? Nekim ljudima vrlo je teško učiniti terasu i baštu mestom gde će se osećati opušteno. Najbolje rešenje za to su baštenski dodaci poput jastuka, fenjera, saksija za cveće i drugog dekora koji će vam u potpunosti uneti hygge i stvoriti atmosferu kakvu želite.

Kada počne padati kiša, iznesite svoje saksije za cveće na otvoreno tako da i biljke imaju koristi od nje. Kišnica je obično meka i odličan je izbor za zalivanje vaših biljaka.

Pronađite najbolje ideje za zelenu terasu.

Three garden planters on a patio


A kada sunce ne bude sijalo, takođe možete doneti odluku o delu bašte koji želite dodatno da osvetlite. Dodajte lampice, fenjere i solarne lampe kako biste učinili svoju baštu još življom.

Battery lamps on a patio and beide a lounge chair

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Viseća ležaljka ili viseća stolica? Šta izabrati?

Viseća ležaljka ili viseća stolica? Šta izabrati?