Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Dodaci za kupatilo

Moderno kupatilo uz malo ulaganja

Kupatilo je jedna od najizazovnijih prostorija za renoviranje. Može biti prilično skupo, veoma je teško uraditi to sam i postoje određena pravila koja se moraju poštovati. Ali zabava ne prestaje tu. WC šolja i lavabo su neizbežni delovi kupatila, ali jednom kada ih postavite, ne možete se tek tako predomisliti i preurediti. 

Kada se sve stvari uzmu u obzir, može biti primamljivo fokusirati se samo na dekoraciju u kupatilu, a to zaista može imati veliki efekat na izgled prostorije. Lako je dobiti kupatilo modernog izgleda ukoliko koristite već postojeći dekor, pločice i pribor u svoju korist. 

Bilo da vaše kupatilo prati stil 50-ih, ludih 60-ih, romantičnih 70-ih ili hrabrih 1980-ih, naš najbolji savet je da radite sa onim što imate - a ne protiv toga. Ukoliko vaše kupatilo ima cvetne pločice i narandžasti lavabo, moderan stil se neće baš najbolje uklopiti - pa je najbolje da i ne pokušavate. Nemojte se boriti protiv izbora koje su napravili prethodni vlasnici. Umesto toga, prihvatite ih i kreirajte mali, šarmantni vremeplov u svom domu.

Dekoracija za kupatilo klasičnog izgleda

Set za kupatilo jednostavnog dizajna koji će izgledati fantastično u gotovo svakom kupatilu je LANE. U isto vreme izgleda i vintage, i veoma moderno. Bilo da vaše kupatilo datira iz 50-ih, 60-ih ili 70-ih, savršeno će se uklopiti. 

Pročitajte još saveta za uređenje kupatila bez velikih ulaganja.

Savršeno rešenje za kupatilo u stilu 1960-ih

Terazzo je bio veoma popularan izbor za kupatilske pločice 1960-ih godina. Terrazzo se sastoji od betona sa komadima mermera ili granita i glatke je površine. Ukoliko imate kupatilo sa terrazzo podom, zanimljivo rešenje je VADSTENA set, koji takođe ima terrazzo izgled. 


Savršen izbor za hipi kupatilo 70-ih 

70-ih godina su naši domovi i odeća bili u boho stilu. Ovo je bila decenija hipija koji su gajili ljubav prema prirodi i prigrlili makrame zidni dekor, drvene panele i sve što je organsko. Mekane ivice i nežnije boje na TINGSRYD artiklima će se savršeno uklopiti u vaše kupatilo u stilu 70-ih. 


Kristalno-zlatni izgled za glamurozne 80-e

Glamurozan izgled LUCKSTA seta će se savršeno uklopiti u kupatilo u stilu 80-ih. 

 

Da li imate neke savete za dekoraciju koji mogu osvežiti starije kupatilo i dati mu moderan izgled? Podelite ih sa nama u komentarima!

 

Saznajte više

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

U centru pažnje: Serije peškira

U centru pažnje: Serije peškira

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Kako prati i održavati peškire

Kako prati i održavati peškire