Prava oprema za vaše kupatilo

Osim što volimo da započnemo dan u uređenom kupatilu, bitno je i da u njemu imamo sve na dohvat ruke. U tome će vam pomoći nameštaj za kupatilo dostupan u JYSKu. Odložite stvari u ormarić za kupatilo, a korpa za šminku neka vam posluži kao organizator make-up proizvoda. Ako želite da osvežite izgled vašeg kupatila, najlakši način je da zamenite dozator za sapun i držač četkica za zube, te postavite par novih, mekanih peškira. Ne zaboravite da sve uskladite sa dekoracijom u kupatilu i mali make-over kupatila je gotov! Veliki broj modernih kupatilskih dodataka, kao i zidne police, komode, ormarići, korpice, ogledala, kutije itd.

U JYSKu možete pronaći muški i ženski bademantil sa kapuljačom. Krem, braon, crni, bordo, roze, beli, tirkiz ili u nekoj drugoj boji – izaberite idealan model za vas ili vašeg partnera. Pamučni peškiri - veliki, mali ili za tuširanje, dečiji, hotelski, sportski, plažni – najkvalitetniji modeli odličnog dizajna. Kao poklon možete pronaći i komplet malih peškira.

Deo našeg asortimana su i artikli za ličnu negu kao što su četkica za zube, trimer ili četka za kosu.Takođe i veliki broj modernih kupatilskih dodataka, kao što su zidne police, komode, ormarići, korpice, ogledala, kutije, mirišljavo ulje itd.

Posetite JYSK prodavnice ili kupujte lako online u webshopu, a radno vreme JYSK prodavnica pogledajte ovde. Plus u JYSK katalogu možete pogledati različite proizvode, sniženja, cene, akcije kao i aktuelne sezonske rasprodaje. Ponuda artikala i popusti uvek su spremni kako bi naši proizvodi bili po najboljim cenama.

Kupatilo - Kupatilska oprema

 
Staklena posuda LANE ruž/siva
Staklena posuda LANE ruž/siva
AKCIJA
 
Drž. četk. za zube LANE crna
Drž. četk. za zube LANE crna
AKCIJA
 
Poslužavnik LANE zelena
Poslužavnik LANE zelena
AKCIJA
 
Doz. teč.sap. LANE gum.obl. roze
Doz. teč.sap. LANE gum.obl. roze
AKCIJA