Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Zavese ANTEN i TOMMA

Trendovi u uređenju enterijera: zavese i dekori

Znate onaj osećaj kad listate časopise i ugledate neverovatno elegantan dom, ali sami se nađete u poteškoćama kada pokušate kreirati isti utisak kod kuće? Možda je to zato što ste predvideli jedan aspekt koji može vaš dom učiniti prostranim, luksuznim i elegantnim: zavese!

Zavese mogu zaokružiti sobu i pomoći u stvaranju određene atmosfere - bez obzira na to želite li luksuznu hotelsku ili laganu romantičnu atmosferu. Zavese su odlične jer mogu biti funkcionalne, ukrasne ili oboje. Koristite ih da biste iskazali svoj lični stil.

BOGATI DEKORI I ZAVESE

U prethodnim sezonama moderne zavese bile su diskretne i minimalističke. Prebacile su se u pozadinu i nisu privlačile pažnju. Najnoviji trend, kada je reč o modernim zajesama, stavlja ih u vidljivi deo vašeg enterijera.

Ove sezone teške zavese bogatih tekstura kao što je velur vrlo su trendi. Teška zavesa poput naše plave zavese RUSKEN dodaje ojećaj volumena u prostoriju i stvara prijatnu i opuštenu atmosferu.


Teške i guste zavese stvaraju bolju akustiku u vašem domu ublažavajući zvukove. Zavese za dnevni boravak pogotovo su poželjne ako su od debelog materijala jer će smanjiti nivo buke karakterističnu za dnevne boravke.

Atmosfera luksuznog hotela u vašem domu

Popularni trend ove sezone teži stvaranju hotelske atmosfere u vlastitoj kući. Možete samo stvoriti ovaj stil raslojavanjem različitih zavesa. Kombinacija teške, duge zavese te zavese od laganog materijala stvara luksuznu i elegantnu sobu.

ALDRA zavjesa

Zgužvajte zavese na podu da biste stvorili autentičan izgled hotelske sobe. Možete dodati roletne za potpuni, troslojni izgled. Na primer, možete kombinovati sivu zavesu ANTEN sa našim rolo-zavesama za zamračivanje TOMMA u beloj boji.


Naš najbolji savet za vas:

Ako želite dugu, tešku zavesu, ali se bojite da će soba postati suviše tamna, upotrebite garnišnu koja je duža od širine prozora.

Tako će zavesa prekrivati zid, a ne prozor. Na taj način još uvek imate zavesu koja zaokružuje sobu, ali bez prekrivanja prozora i prigušenja svetla.

SVETLO I PROZRAČNO JOŠ JE UVEK IN

Ako teške zavese ne odgovaraju vašem stilu te se ne možete zamisliti sa njima, možda vam je light verzija prikladnija. Zavese od tankih i prozirnih materijala još su uvek moderne. Lagani materijal savršen je za zavese u dnevnom boravku jer stvara osećaj privatnosti bez potpunog isključivanja svetla. 


Prozračne zavese stvaraju mekani ugođaj i pogodne su za sve prostorije u vašoj kući. Ako izaberete regularne zavese za svoju spavaću sobu, dobro je da razmislite o i tamnim zavesama koje će zadržati svetlost kada je ne želite. Tako ćete osigurati kvalitetan noćni san.

Potrebno vam je više funkcionalnog prostora?

Zavese možete koristiti za mnogo više od zaštite od sunčevog svetla. Moderne zavese mogu stvoriti stil i atmosferu, čak i stvoriti osećaj dodatnog prostora. I da, smete ih okačiti i na druga mesta osim uz prozor.

Koristite zavesu kao razdelnik prostora umesto paravana ili zida dobićete novu funkcionalnu prostoriju kao privremeno rešenje.


BOLMEN zavjesa


Pregrađivanje dela prostorije odličan je način da najbolje iskoristite sobu i jeftinija je alternativa od postavljanja punog zida. Upotrebom zavese kao paravana otvoreni prostor može postati još prijatniji.

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju