Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

6 povoljnih ideja za moderan dnevni boravak

6 povoljnih ideja za moderan dnevni boravak

Ne morate potrošiti bogatstvo da biste uneli novi dizajn u vaš dnevni boravak. U nastavku teksta pročitajte više o tome i inspirišite se pre uređenja uz povoljna rešenja. Donosimo vam 6 ideja za jeftino uređenje vašeg dnevnog boravka uz garanciju za moderan look.

1. Alternative skupocenim dizajnerskim komadima nameštaja

Većina nas uzdahne kad ugleda neki lep komad nameštaja iz ponude poznatih dizajnera. Budući da je to spontana i iskrena reakcija, niste krivi ako vam je zastao dah na pogled skupe kože ili mekanog baršuna. Nažalost, dizajnerski nameštaj je veoma skup za većinu i retko se uklapa u naš mesečni budžet.

Srećom, na tržištu se nudi mnogo popularnih varijanti na primer stolica koji će poslužiti kao alternativa dizajnerskom nameštaju, barem dok ne osvojimo taj jackpot. Na taj način nećete se osećati uskraćeno, a cena alternative puno je manja od one varijante od koje vam zastaje dah - bilo od pogleda na vrhunsku obradu ili visoku cenu.

Stoga se ne morate puno patiti, već potražite dostojnu zamenu trpezarijskih stolica, koju nećete osetiti kao da vas je udarila po džepu svaki put kad sednete na nju. :)
 

2. Nove dimenzije vaših zidova

Svakako, ovde ne govorimo o dimenzijama veličine zidova - još uvek ne trebate nabaviti čekić. Govorimo o novom pogledu na vaš zid - o umetničkim slikama, a imajući na umu da su slike poznatih slikara basnoslovnih cifri, možda ih ne možemo priuštiti u ovom trenutku. Omiljenog slikara i dalje možete pratiti na njegovim izložbama, a do tad budite sam svoj majstor: uokvirite posebne trenutke - izradite fotografije dragih ljudi, mesta i trenutaka kojima ste prisustvovali i vi i vaš fotoaparat i napravite zid ličnih fotografija.

Ovde vaša kreativnost može doći do izražaja, bez obzira na to da li ćete li bezvremenost tog trenutka postići crno-belom fotografijom ili ste uhvatili fantastičan spektar boja na zalasku sunca prošlog letovanja. Ne zaboravite ih naglasiti - igrajte se sa ramovima raznih boja i materijala. Garantujemo vam da će vam izmamiti osmeh na lice.
 

3. Promenite jastuke

Ako vam trenutno ne odgovara ideja da zamenite dotrajali trosed, poslužite se ovim jednostavnim trikom: zamenite dekorativne jastučiće. Tih 40x40 ili 50x70 centimetara udobnosti učiniće čuda i promeniti način kako vi i vaši ukućani, a naročito gosti, doživljavate dnevni boravak. Izaberite jarke boje ukrasnih jastuka za letnje dane, a tokom hladnijih dana probajte uneti sterilnije boje i igrati se nijansama zime. Uz relativno male izmene postići ćete ogroman učinak te vrlo lako biti u skladu sa zadnjim trendovima dizajna enterijera.
 


4. Ogledalo u boravku - evo zašto da:

Oplemenjivanje doma ogledalimapomalo je nekonvencionalna, ali stvarno jeftina alternativa skupocenim slikama. Ogledala postižu eleganciju, a ono što nam posebno puno znači, čine naš prostor prostranijim. Uz pomoć ogledala svetlost se reflektuje u sobi i postiže visok nivo osvetljenosti.

Vaš dizajn enterijera ne mora slediti tradiciju, već se treba prilagoditi vašem načinu života. Stoga slobodno koristite zidne dekoracije ako su vam lepše od klasičnih zidnih slika. 
 


5. Ostavite mesta za luksuz

Još jedna ideja za postizanje udobnosti u vašem boravku jeste upotreba veštačkog krzna. Veštačka krzna postići će utisak luksuzne udobnosti bez toga da potrošite puno novca. Vaša fotelja izgledaće poput prestola uz komad veštačkog krzna, a najčešći moderan stil je imitacija kravlje kože na podu kao prostirka. Ovim će vaš enterijer dobiti jednu novu, ekskluzivnu notu.   
 

6. Izaberite pravilan izbor rasvete

Rasveta u boravku ne mora zavisiti od skupocenog lustera. Većina nas pri kupovini rasvete greši jer ne uzmemo u obzir kakvu vrstu rasvete želimo i treba nam. Rasveta ima veliki uticaj na generalno raspoloženje koje odaje naš dnevni boravak, a takođe su i dekorativan komad. Stoga ni na njih ne morate puno potrošiti, pogotovo imajući na umu da ih možete kasnije zameniti lampom u nekom drugom stilu.
 

Saznajte više

9 saveta za uštedu energije ove zime

Stilizujte svoj dom višenamenskim zavesama

Istaknute lampe novog asortimana

Nova Nordic Mood kolekcija kombinuje romantično i rustikalno