Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Paviljon u dvorištu

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Paviljon je idealan nastavak vašeg dnevnog boravka napolju i može biti centralno mesto baštenskih zabava, u obližnjem parku ili u vašem dvorištu. 

Paviljon u dvorištu i more u pozadini
Paviljon SANKT HANS Š3xD3xV2,65m siva
50000,- din/kom
64999,- /kom
UŠTEDA 23%
Lounge trosed sa lenjivcem UGILT drvo
65000,- din/kom
89999,- /kom
UŠTEDA 28%

Paviljon može poslužiti kao vaš dnevni boravak na otvorenom, omogućavajući vam da stvorite osećaj enterijera kada ga uređujete. Razmišljajte na isti način kao kada stilizujete u zatvorenom prostoru. Dozvolite nam da podelimo sa vama naše najbolje ideje za paviljone koje će vam pomoći da stvorite atmosferu sa puno hyggea i kreirate prostor u kom se možete opustiti i uživati ​​u svežem vazduhu.

Pročitajte više o prednostima paviljona

Saksije i biljke

Unapredite prijatnu atmosferu i dodajte dašak zelenila u svoj paviljon tako što ćete postavite žardinjere ispunjene svežim ili veštačkim biljkama. Ne samo da će doprineti ukupnom izgledu, već će i stvoriti osećaj privatnosti tako što će zaštititi vaš spoljašnji prostor od radoznalih pogleda prolaznika.

Spoljašnja rasveta

Kako se veče spušta, možete produžiti svoje druženje na otvorenom ako ste ukrasili svoj paviljon fenjerima, baterijskim lampama ili lampicama – ili kombinacijom sva tri tipa rasvete. Ne samo da će osvetliti vaš paviljon, već će i stvoriti magičan ambijent koji vam omogućava da uživate u prijatnoj atmosferi dugo u noć.

Paviljon kao što je FAABORG je savršen za dodavanje dodatnog šarma prostoru. Zbog njegove strukture, lako možete ukrasite noge i šipke visećim saksijama i nežnim lampicama.

Paviljon na travi
Paviljon FAABORG Š3xD3xV2,65m bela
23500,- din/kom
29999,- /kom
UŠTEDA 22%

Sitnice i dekoracija

Da biste upotpunili izgled paviljona,dodajte dekorativne dodatke. Ovi završni detalji donose osećaj prefinjenosti i ličnosti u vaš prostor. Kutije, poslužavnici, sveće, vaze i figure doprinose prijatnoj atmosferi.

Paviljon u dvorištu

Bilo da imate goste ili jednostavno uživate u hladnom piću u svom dvorištu, ne potcenjujte efekat dobro izabranog stolnjaka. Sa svojom sposobnošću da podigne utisak i doda eleganciju, stolnjak igra bitnu ulogu u uređenju.

Udobnost na prvom mestu

Pobrinite se da vam je udobno, a uz par dodataka uživajte i tokom nešto hladnijih jesenjih večeri. Ukrasni jastuci i jastuci za stolice igraju važnu ulogu u pružanju optimalnih uslova za sedenje, omogućavajući vam da se opustite dok u potpunosti uživate u vašem lepo uređenom paviljonu.

Kada uređujete svoj paviljon u privlačnu dnevnu sobu na otvorenom, prekrivači i ćebad postaju neizostavni elementi.

Ovi dodaci ne samo da doprinese udobnosti već i stvaraju prijatniju atmosferu u vašem prostoru.

Dodavanjem tepiha za spoljašnju upotrebu u paviljon značajno ćete doprineti kreiranju unutrašnje atmosfere na otvorenom. Postavite tepih i uživajte u udobnosti svog doma - napolju.

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Viseća ležaljka ili viseća stolica? Šta izabrati?

Viseća ležaljka ili viseća stolica? Šta izabrati?