Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Ideje za veliku porodicu u malom prostoru

Ideje za veliku porodicu u malom prostoru

Bilo da ste roditelji koji su dosta uključeni u život deteta, ili imate decu koja se često vraćaju kući posle nekog perioda samostalnog života, može biti izazovno imati dovoljno privatnosti u sopstvenom domu. Zato vam donosimo par trikova kako da imate dovoljno privatnosti, čak i u kući punoj ljudi:

Nameštaj za roditelje sa kućom punom dece

Veliki trend danas jeste takozvani ''nameštaj za privatnost''. Savršen primer je fotelja koja će vam pomoći da se ogradite od svog okruženja. Cela porodica može biti u dnevnoj sobi, svako zauzet svojom knjigom, serijom ili radom na laptopu. Fotelja u koju se možete zavaliti je idealna za malo privatnosti kada želite da se skoncentrišete ili vam jednostavno treba malo mira. 


Kada dosta ljudi živi u malom prostoru, postoji više trikova koji će pomoći u tome da vaš dom izgleda prostranije kako biste izbegli preseljenje u veći prostor. Višenamenski nameštaj je odgovor na nekoliko vaših probolema. Kauč vam može poslužiti i kao krevet i kao mesto gde se možete zavaliti sa šoljom kafe u rukama. Neki od pametnih modela poput MARIAGER garniture imaju čak i prostor za odlaganje. 


I da, još jedan od glavnih problema u malim domovima je prostor za odlaganje. Komad nameštaja gde možete držati stvari, a da pritom ima i druge funkcije je uvek sjajno rešenje. Razmišljajte izvan okvira. Samo zato što je nešto označeno kao cipelar, ne znači da ne može imati i drugu svrhu. Nameštaj za odlaganje odeće je često prilično plitak i može stati i na mesta gde obične komode sa fiokama ne mogu. Cipelar može biti savršen i za odlaganje kapa, rukavica i drugih sitnica.

Beli cipelari na roze zidu sa 2 i 3 odeljka

Pročitajte još saveta za uređenje malih prostora

Još saveta za manji dom

Često smo fokusirani na to koliko mesta imamo na podu, ali zaboravimo na zidove. Što više stvari možete okačiti na zid, to bolje. I ovo važi za sve prostorije: koristite police na zidove u dnevnoj sobi, a za kupatilo koristite STOBY viseći organizer. 


Izbegavajte velike, teške komade nameštaja iako je ponekad stvarno primamljivo kupiti nešto što ima dovoljno prostora za sve - poput glomazne garniture ili velikog klub stočića. Lagani i fleksibilni komadi nameštaja su jednostavniji i lakši za pomeranje i možete ih koristite u različite svrhe.  Stalci za odeću na primer mogu biti dobro rešenje za odlaganje odeće ili jakni u hodniku - prozračniji su od ormara, a mogu vam pružiti značajan prostor za odlaganje.

Klub stočići u sivoj i žutoj boji pored plave sofe u dnevnoj sobi

 

Saznajte više

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem stilu života?

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Naše omiljene korpe za odlaganje

Istaknute lampe novog asortimana

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.