Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za sve online porudžbine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

 

Trambolina na travi

Kako izabrati odgovarajuću baštensku trambolinu

Možda ste postavili sebi pitanje ''Na šta da obratim pažnju prilikom kupovine tramboline?'' Postoji više faktora koje treba uzeti u obzir kada odlučujete koja trambolina je odgovarajuća za vas i vašu porodicu. Ova lista će vam reći šta sve trebate uzeti u obzir kada birate baštensku trambolinu. 

 1. Prva stavka je veličina tramboline. Dostupne su u nekoliko različitih veličina, između 250 i 426 centimetara u prečniku. Razmislite o tome koliko ste prostora u bašti spremni da odvojite za trambolinu pre nego što donesete konačnu odluku.
   
 2. Uzmite u obzir i gde će trambolina stajati. Meka površina poput trave je poželjna i nikad ne bi trebalo postavljati trambolinu na površinu poput betona. Rizik od povreda je veći ukoliko osoba padne na čvrstu površinu.
   
 3. Nakon toga razmislite o tome ko će koristiti trambolinu: da li želite dečiju ili trambolinu koju će svi moći da koriste? Ovo je bitno jer različite tramboline mogu izdržati različite kilaže.
   
 4. Razmislite i o tome koliko će ljudi koristiti trambolinu u isto vreme. Ako će dve osobe često biti na trambolini zajedno, izaberite trambolinu koja ima bar 300 cm u prečniku i može izdržati veću kilažu.
   
 5. Kada ste doneli odluku o veličini i vrsti tramboline, pronađite trambolinu koja je sigurna. Izaberite onu koja ima ram napravljen od čvrstog materijala sa glatkim zavarivanjem. Proverite da li su opruge na trambolini osigurane navlakom. Pročitajte više o sigurnosti na trambolini.  
   
 6. I na kraju, odlučite da li želite sigurnosnu mrežu. Sigurnosna mreža obavija trambolinu i sprečava da bilo ko ispadne. Tramboline bez sigurnosne mreže mogu biti opasne.
   

Deca i odrasli mogu uživati u igrama na trambolini godinama, tako da je kupovina kvalitetne tramboline dobra ideja. Dobra trambolina može trajati i do 15 godina. Imajte na umu da deca brzo rastu, tako da će trambolina koja može izdržati malu kilažu trajati samo par godina. Ne zaboravite da proizvođači ne preporučuju da više od jedne osobe koristi trambolinu u isto vreme. 

Saznajte više

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Trambolina park u vašem dvorištu

Kako urediti svoju kuću za odmor

Spremni za plažu: Ponesite odgovarajuće peškire i piknik ćebe