Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Okrugli stočić od metala i stakla i četvrtasti stočić za kafu

Koja je razlika: Pomoćni stočić vs. Stočić za kafu

Stočići za kafu i pomoćni stočići imaju estetsku i praktičnu ulogu u dizajnu vašeg enterijera. Oni imaju više uloga i mogu se koristiti u celom domu.  Iako je teško golim okom razlikovati jedne od drugih, postoje male razlike.

Koja je razlika između pomoćnog stočića i stočića za kafu? 

Pomoćni stočić i stočić za kafu se mogu koristiti u istu svrhu, ali postoji jednostavan način za njihovo razlikovanje. Stočići za kafu su veći i često niži, dok se pomoćni stočići najčešće postavljaju na kraj sofe na otprilike istoj visini kao i naslon za ruke. Stočić za kafu se često postavlja ispred kauča na istoj visini kao i on.

Da li možete da koristite pomoćni stočić kao stočić za kafu? 

Par odgovarajućih pomoćnih stočića odlična je alternativa tradicionalnom stočiću za kafu. Mogu se rasporediti tako da daju iluziju jednog stola, ali se takođe mogu rastaviti i koristiti odvojeno kada je potrebno. Ovo je odlična opcija za male prostore kojima su potrebni višenamenski komadi nameštaja.

Okrugli stočići žute i roze boje


Tipično je da stočić za kafu bude malo niži, pa ako želite da jedete za tim stočićem, bolje rešenje bi mogli biti pomoćni stočići jer su obično viši.

Multifunkcionalni pomoćni i kafe stočići 

Mali stočići su odlični za više funkcija. Mogu poslužiti kao noćni ormarići u vašoj spavaćoj sobi ili kao stočići za igru u dečjoj sobi. Pomoćni stočić je odlično mesto za lampe, izlaganje vaze sa cvećem ili za mirišljavu sveću.


Kada svoj dom ukrašavate malim stočićima, možete kombinovati i uskladiti različite boje, oblike i visine.

U JYSKu često imamo pomoćne i stočiće za kafu istog dizajna. Kombinujte i uskladite stočiće kako bi odgovarali vašem životnom prostoru i enterijeru.

Pogledajte sve stočiće i pomoćne stočiće

Saznajte više

Dočekajte leto uz trendi boje

Kako na lakši način očistiti zavese i roletne

Toplina proleća u vašem domu

4 odlične ideje za uređenje uskog, pravougaonog boravka