Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Dodaci za kupatilo

Moderno kupatilo uz malo ulaganja

Kupatilo je jedna od najizazovnijih prostorija za renoviranje. Može biti prilično skupo, veoma je teško uraditi to sam i postoje određena pravila koja se moraju poštovati. Ali zabava ne prestaje tu. WC šolja i lavabo su neizbežni delovi kupatila, ali jednom kada ih postavite, ne možete se tek tako predomisliti i preurediti. 

Kada se sve stvari uzmu u obzir, može biti primamljivo fokusirati se samo na dekoraciju u kupatilu, a to zaista može imati veliki efekat na izgled prostorije. Lako je dobiti kupatilo modernog izgleda ukoliko koristite već postojeći dekor, pločice i pribor u svoju korist. 

Bilo da vaše kupatilo prati stil 50-ih, ludih 60-ih, romantičnih 70-ih ili hrabrih 1980-ih, naš najbolji savet je da radite sa onim što imate - a ne protiv toga. Ukoliko vaše kupatilo ima cvetne pločice i narandžasti lavabo, moderan stil se neće baš najbolje uklopiti - pa je najbolje da i ne pokušavate. Nemojte se boriti protiv izbora koje su napravili prethodni vlasnici. Umesto toga, prihvatite ih i kreirajte mali, šarmantni vremeplov u svom domu.

Dekoracija za kupatilo klasičnog izgleda

Set za kupatilo jednostavnog dizajna koji će izgledati fantastično u gotovo svakom kupatilu je LANE. U isto vreme izgleda i vintage, i veoma moderno. Bilo da vaše kupatilo datira iz 50-ih, 60-ih ili 70-ih, savršeno će se uklopiti. 

Pročitajte još saveta za uređenje kupatila bez velikih ulaganja.

Savršeno rešenje za kupatilo u stilu 1960-ih

Terazzo je bio veoma popularan izbor za kupatilske pločice 1960-ih godina. Terrazzo se sastoji od betona sa komadima mermera ili granita i glatke je površine. Ukoliko imate kupatilo sa terrazzo podom, zanimljivo rešenje je VADSTENA set, koji takođe ima terrazzo izgled. 


Savršen izbor za hipi kupatilo 70-ih 

70-ih godina su naši domovi i odeća bili u boho stilu. Ovo je bila decenija hipija koji su gajili ljubav prema prirodi i prigrlili makrame zidni dekor, drvene panele i sve što je organsko. Mekane ivice i nežnije boje na TINGSRYD artiklima će se savršeno uklopiti u vaše kupatilo u stilu 70-ih. 


Kristalno-zlatni izgled za glamurozne 80-e

Glamurozan izgled LUCKSTA seta će se savršeno uklopiti u kupatilo u stilu 80-ih. 

 

Da li imate neke savete za dekoraciju koji mogu osvežiti starije kupatilo i dati mu moderan izgled? Podelite ih sa nama u komentarima!

 

Saznajte više

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Kako prati i održavati peškire

Održite toplotu i nakon tuširanja

Saveti za uređenje malog kupatila