Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Fotelja, stočić i ogledalo skandinavskog dizajna

Nova Nordic Mood kolekcija kombinuje šareno i spokojno

U novoj Nordic Mood kolekciji fokus je na kombinovanju šarenog malog nameštaja sa mirnim bojama i na taj način zajedno stvaraju zanimljivu skandinavsku estetiku.

Stočići, stalak, ormarić i držač časopisa izloženi zajedno

 
„Sa ovom Nordic Mood kolekcijom fokusirali smo se na dodavanje šarenih elemenata u dom. Verujem da su šareni komadi sve popularniji u uređenju enterijera. Postajemo hrabriji i usuđujemo se da isprobamo nove stvari – a mali nameštaj je jednostavan način da svom domu dodamo malo boje. Istovremeno, radili smo sa neutralnim tonovima poput bele i bež, u kontrastu sa nekoliko detalja u crnoj boji, kako bismo održali mirnu skandinavsku estetiku,” kaže Rike Host, Menadžerka kategorije u JYSKu.

MALLING zidni ormarić u novoj trendi boji

Svetlo plavi zidni ormarić i ogledalo crnog okvira

 
Ove sezone predstavljamo naš omiljeni MALLING u novoj, letnjoj, plavoj nijansi. Mali zidni ormarić je popularan komad nameštaja - znamo i zašto! Koristite ga da biste istakli svoje male ukrasne predmete, poput kamenčića sa plaže ili figurica koje su izradila deca. MALLING takođe izgleda sjajno u kombinaciji sa kozmetičkim proizvodima i nakitom.

Moderan pomoćni stočić ARCH

Pomoćni stočić ARCH je veoma trendi. Okrugli oblici, vidljiva struktura hrasta i tamno borda boja čine ARCH privlačnim. Boja se dobro slaže i sa nežnim pastelnim nijansama, ali i življim bojama, zbog čega ga je lako uklopiti u različite enterijere.

Bordo pomoćni stočić dkulpturalnog oblika

Manji multifunkcionalni nameštaj

U ovoj kolekciji takođe predstavljamo manje komade nameštaja koji su odlični za jednostavno unapređenje vašeg doma. Predmeti su multifunkcionalni i mogu se kombinovati sa postojećim nameštajem za novi izgled.

Pomoćni stočić HALBY takođe je vrlo trendi ove sezone zbog svog okruglog oblika. Neutralna boja lakše će se uklopiti u vaš dekor i može se koristiti u raznim prostorijama. Koristite ga uz fotelju, kauč ili u predsoblju, spavaćoj ili dnevnoj sobi – mogućnosti su beskrajne.

Okrugli pomoćni stočić svetlo bež boje i okruglo ratan ogledalo


Isto važi i za stalak za cveće STAND IN. Koristite ga za cveće, zelene biljke ili za osvetljavanje tamnog kutka stonom lampom.

Dva stalka za saksije i zlatni držač magazina na zidu


Držač časopisa MAGSTRUP u zlatnoj boji predivno je dekorativno rešenje. Koristite ga za časopise u dnevnoj i spavaćoj sobi ili za izlaganje omiljenih knjiga za recepte u kuhinji. MAGSTRUP je odličan dizajnerski komad koji dekorativno ističe zid.

Dekorativno rešenje za odlaganje u kuhinji 

Unapredite svoju kuhinju jedinstvenim malim nameštajem. Kolica JUKKERUP savršena su za dekorativno odlaganje u kuhinji. Stilizujte ih začinskim biljem, uljima i začinima i dajte svojoj kuhinji lični pečat.

Keramičke šoljice kraft izgleda su trenutno jako popularne, a kombinovanjem i usklađivanjem različitih dizajna dobijate vrlo ličnu i jedinstvenu postavku stola. Nova zidna polica TOLNE omogućava vam izlaganje vaših omiljenih šoljica. Poigrajte se bojama i dizajnom i na lak način dodajte lični pečat kuhinji.


I JUKKERUP i TOLNE mogu se koristiti i u drugim prostorijama. Postavite JUKKERUP kolica u dnevni boravak kao moderan barski sto ili ga koristite kao pokretni pomoćni sto. TOLNE polica od bambusa takođe je odlična za izlaganje ukrasnih predmeta, parfema, šminke ili kutija za nakit.

Nova kolekcija Nordic Mood dostupna je u JYSK prodavnicama i u webshopu od 22. jula.

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju