Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Povoljni novogodišnji pokloni

Novogodišnji pokloni za svačiji džep

Tajni Deda Mraz, ili Secret Santa, zabavna je igra razmene poklona unutar kruga porodice, grupe prijatelja ili kolega sa posla. Ideja je jednostavna – imena svih učesnika stavljaju se ‘u šešir’, a potom svako od njih izvlači jedan papirić i postaje Deda Mraz na tajnom zadatku darivanja osobe koju je izvukao. Umotani pokloni dobijaju samo ime osobe za koju je poklon, a kad stigne vreme uručenja poklona, uz veselje koje donosi dobijeni poklon, sliedi i zabava pogađanja ko je tajni Deda Mraz.

U igri Secret Santa uobičajeno je odrediti maksimalan iznos koji svaka osoba može potrošiti za kupovinu poklona, a nezavisno o tome odlučite li tokom praznika organizovati ovaj zabavan krug darivanja ili ne, zasigurno će vam dobro doći ove ideje za novogodišnje poklone koji će se uklopiti u određeni budžet.

Mali znakovi pažnje – novogodišnji pokloni za budžet do 1000 dinara

Novogodišnji poklon za dragu osobu ne mora biti velika investicija. Mali znakovi pažnje koji će ulepšati hladne zimske večeri kao što su stakleni svećnjaci u boji ili termo šolja, odlična su ideja. U mali budžet uklopiće se i lepa šolja za kafu ili novogodišnji vilenjak. Ili možda kutija za čaj koju možete ispuniti lepim kesicama čaja?

Dekoracije u trendu – pokloni do 1500 DO 2500 dinara

Znate da osoba kojoj kupujete poklon prati novitete u uređenju enterijera? U tom slučaju za poklon izaberite neku od trendi dekoracija koja će se lako uklopiti u različite stilove uređenja. Trenutno su vrlo popularne cementne statue kao što je LAUE, fenjeri većih dimenzija ili dekoracije koje istovremeno mogu poslužiti za različite namene - VALDEMAR tako može biti postolje za sveće, poslužavnik ili neobičan stalak za nakit.
 

Da drage uspomene uvek budu tu – kreativni pokloni

Kako bi ovaj tip poklona zasijao punim sjajem potrebno je uložiti i malo vremena. Pronađite savršen ram ili stalak, a potom izaberite najdraže fotografije i sitnice koje vas vežu za osobu za koju spremate poklon i na taj način ga oplemenite. Pustite mašti na volju i potrudite da personalizujete poklom - sigurni smo da će uz odabrane uspomene sam ram ili stalak koji ste odabrali nakon otvaranja poklona pasti u drugi plan.
 

Zid sa puno ramova


Još uvek vam nedostaje ideja? Predlažemo da dodatnu inspiraciju potražite na našoj stranici. :)

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni