Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Baštenski sto sa klupom od metala i drveta sa svake strane i solarnom lampom

Povežite se sa prirodom

Za mnoge od nas priroda je utočište i mesto gde idemo da napunimo baterije. Kada niste u mogućnosti da odete do reke ili u šumu, osećaćete se kao da nešto nedostaje, ali mi imamo rešenje za to. Neka priroda dođe vama. Dajte svojoj terasi dašak nečega divljeg i neukroćenog, nečega što vas podseća na spektakularna planinarenja i divne piknike.

Baštenski sto s kolačićima, tortom i šoljicama

Baštenski set DAGSVAD, oponaša minimalistički i jednostavan set stolova i klupa koji možete pronaći u šumi ili na plaži. Takođe je savršeno prikladan za vašu terasu.

Drvena baštenska klupa sa ćebetom i jastukom
Klupa DAGSVAD Š170XDub36 natur
17500,- din/kom
24999,- /kom
UŠTEDA 30%
Do isteka zaliha
Samo onlajn

Klupe možete lako pomerati, a možete i leći na njih ako želite malo da se sunčate. 

Život na otvorenom sa inspiracijom iz prirode

Sive baštenske saksije za cveće na terasi

Neki se ljudi zapravo nikada ne osećaju sami oko biljaka. Drugima biljke ističu osećaj samoće. Bez obzira na sve, biljke su stalni podsetnik na prirodu. Žardinjere sa biljkama ili cvećem mogu biti uređene i funkcionisati kao pregrade za prostor kada ih koristite za odvajanje različitih zona na terasi.

Zavalite se u udobnu ležaljku poput VALLESTRUP-a okrugog oblika i prirodnog izgleda - i prekrijte je čupavim detaljima za još slađi i udobniji izgled.

Povezanost sa prirodom očita je i na JUNGLEDAL stočiću od ratana koji oponaša njihanje trske na vetru. Lagan i vizuelno i fizički, jednostavno ga možete pomerati gde god vam odgovara.

Saznajte više

Dočekajte leto uz trendi boje

Unapredite svoj prostor na otvorenom paviljonom

Jednokratni roštilj za uživanje na otvorenom

7 koraka za kreiranje luksuznog glamping iskustva