Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. Moguće je duže vreme dostave zbog predstojećih praznika.

Velika siva ugaona garnitura sa jastucima i ćebetom u modernom dnevnom boravku

Sive garniture sa puno mesta za sedenje

Nemate dovoljno mesta za sedenje kada vam dođu gosti? Zašto se ne biste poštedeli muke iznošenja dodatnih stolica kada vam dolaze gosti? Možda je vreme da kupite kauč na kome može sediti cela porodica i prijatelji - ili samo vi ispruženi nakon dugog i napornog dana.

AARHUS garnitura je rešenje vaših problema, bilo da vam je potreban trosed, trosed sa produžetkom ili velika ugaona garnitura.

Ugaona garnitura, jastuci i ćebe u dnevnoj sobi


AARHUS je dostupan u tamnosivoj i svetlosivoj boji. Jastuci se mogu skidati, a unutar njih se nalazi bogata pena koja daje čvrst izgled. Dobar kvalitet pene osigurava da zadnji jastuci ostanu uvek u prvobitnom obliku bez obzira na korišćenje. 

Mesta za sedenje imaju čvrstu srž od bogate pene i dodatnu dubinu koja ih čini udobnim bez obzira da li gledate film u dvoje ili vam dolaze gosti na kafu.

Velika svetlo siva ugaona garnitura sa jastucima u modernoj dnevnoj sobi


Bilo da volite eleganciju svetlosive verzije ili malo muževniju i hrabriju tamnosivu verziju zasiguno ćete sa AARHUS garniturom dodati notu svom enterijeru koja će se dobro ukopiti. Cela garnitura je izrađena od OEKO-TEX ® sertifikovanog tekstila, a unutrašnji okvir i nogari imaju FSC sertifikat (FSC® N001715).

Dnevna soba sa trosedom sive boje i crnim stočićem u dnevnoj sobi

 

 

AARHUS garnitura će zasigurno usrećiti vas i vaše goste kroz godine koje dolaze. Koji se model vama najviše sviđa? Ostavite nam komentar.

 

Saznajte više

Sofe za spavanje, sedenje i odlaganje

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Istaknute lampe novog asortimana

6 povoljnih ideja za moderan dnevni boravak

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.