Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Peškir za plažu, ćebe za plažu i razna druga oprema za izlet na plaži

Spremni za plažu: Ponesite odgovarajuće peškire i piknik ćebe

Leto je savršeno da sa prijateljima i porodicom uživate u izletu na plaži ili jezeru, sunčate se, plivate i odmarate. Kada je reč o vašoj udobnosti i uživanju, bilo da se opuštate i sunčate na plaži, kupate u moru ili uživate u hladnom piću u hladu suncobrana, briga o tome da sa sobom imate pravi peškir za plažu ili piknik ćebe može napraviti veliku razliku.

Peškiri za plažu i ćebad za plažu - šta poneti?

Peškiri za plažu, klasični peškiri, štepana ćebad, obični prekrivači... Postoji mnogo opcija, ali to nam u isto vreme otežava izbor: Kako ćete odrediti koja opcija je najbolja za vas? Da li je to okruženje u kom ćete biti ili aktivnosti koje ćete raditi? Na odabir može uticati nekoliko faktora:

  • Koliko ljudi ide sa vama na plažu?
  • Planirate da plivate ili da se samo opuštate na plaži?
  • Šta još nosite sa sobom?
  • Ostajete li do kasno uveče?

Postavljanje ovakvih pitanja može vam pomoći u odluci šta na kraju poneti. Ako ćete ići na kupanje, sigurno će vam biti potreban peškir za plažu da se osušite. Ako ste sa velikom grupom, verovatno je dobra ideja da ponesete i po nekoliko peškira i ćebe. Da li nosite roštilj za jednokratnu upotrebu da da biste pripremili večeru na otvorenom? Ponesite štep ćebe da vam bude toplo dok uživate u zalasku sunca.

Prugasti peškiri za plažu u crvenoj, beloj, sivoj i roze boji
Veliki plavi peškir za plažu sa cvetnim uzorkom se suši pored kupaćeg
Prugasti peškiri za plažu u beloj, narandžastoj i roze fuksija boji okačeni na drveni zid

Peškiri za plažu

Klasični peškiri za plažu su prvi izbor kada idemo na more i obavezni su ako planirate da se kupate. Standardni peškir za plažu je dovoljno veliki da ga možemo ga koristiti i kao podlogu za ležanje. Naš trendi peškir za plažu BACKA dolazi u više boja i dezena.

Štepana ćebad

Štep ćebe je još jedna odlična opcija za plažu, posebno ako je hladan ili vetrovit dan, ili ako planirate da dugo ostanete na plaži. Štepana ćebad imaju punjenje i pružaju veću udobnost i izolaciju od peškira za plažu, a to ih čini i odličnim za podlogu ili za ušuškavanje.

Bonus savet: Zaštitite se od peska uz pomoć čaršava sa lastišem

Da li ste znali da možete da koristite čaršav sa lastišem kako biste na plaži kreirali prostor zaštićen od peska?

Zbog svoje visine, čaršav sa lastišem je odličan za ovo. Okrenite čaršav naopako (licem prema gore), stavite torbe i frižiderčić u svaki od četiri ugla čaršava i prebacite čaršav preko njih. Ovako možete uživati u improvizovanoj "ogradici" za igru koja će pesak držati podalje, što je posebno zgodno za malu decu i bebe.

Ostale neophodne potrepštine za plažu

Odlazak na plažu po vrućem letnjem danu savršeno je rešenje za dobar provod na otvorenom. Međutim, ako zaista želite da uživate na plaži i učinite taj dan idealnim, ne zaboravite da ponesete i sve druge bitne potrepštine za plažu.

Saznajte više

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič za kupovinu paviljona

Tramboline: 7 stvari koje treba da uzmete u obzir pre kupovine

Tramboline: 7 stvari koje treba da uzmete u obzir pre kupovine

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Kako urediti svoju kuću za odmor

Kako urediti svoju kuću za odmor