Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Providna zavesa ispred regala i bež zavesa ispred kreveta

Stilizujte svoj dom višenamenskim zavesama

Zavese su savršen spoj između estetike i funkcionalnosti i u trenu će unaprediti izgled vašeg doma.

Mogu se koristiti za mnogo više od dekorisanja prozora i zaklanjanja sunca. Upotrebite ih da promenite izgled stana navlačenjem zavesa ili da sakrijete nered i police zatrpane stvarima.

Moderne zavese sa daškom privatnosti

Dvoslojne zavese odličan su način za puštanje prirodnog svetla i zadržavanje udobnosti i privatnosti u vašoj dnevnoj sobi.


Tekstilom u dnevnoj sobi stvarate umirujuću atmosferu dok u isto vreme dodajete lični pečat svom dekoru. Naše zavese STORAVAN i AGA savršene su za lagan i lepršav izgled.

Zavese kao pametno rešenje za odlaganje

Želite da sakrijete sve svoje stvari i nered na brz, jednostavan i dekorativan način? Zavese unose mekoću i boje u vaš dom i mogu biti odlične za sakrivanje nereda.

Police za odlaganje od metala sa sivim providnim zavesama ispred
Zavesa AGA 1x140x300 imit. lana siva
1250,- din/kom
2999,- /kom
UŠTEDA 58%
Do isteka zaliha


Koristite zavese da sakrijete vizuelno uznemirujuće elemente kao što su TV ekrani, cevi ili nered. Osvrnite se po svom domu i pogledajte da li imate neuredne police koje biste mogli da sakrijete zavesom.

Police za odlaganje od metala sa sivim providnim zavesama ispred
Zavesa AGA 1x140x300 imit. lana siva
1250,- din/kom
2999,- /kom
UŠTEDA 58%
Do isteka zaliha

Izmenite tlocrt dugačkim zavesama

Konačno, želite li jednu sobu da pretvorite u dve? Upotrebite zavesu kao prostornu pregradu kako biste stvorili sobu unutar sobe.


Zid nije uvijek najbolja prostorna pregrada – pogotovo ne ako tražite fleksibilnije rešenje. Želite li da odvojite trpezariju od dnevnog boravka? Zavesa može biti pametna i fleksibilna prostorna pregrada. Kada želite da pregradite prostor, jednostavno navucite zavesu i obrnuto kada želite da otvorite prostor.


Zavisno od toga koja je vaša potreba za pregradama, razmislite o debljini zavesa. Tanja zavesa odaje utisak prozračnijeg izgleda, ali vidite i ono što se krije sa druge strane, dok deblja zavesa ograničava vidljivost, a ujedno podržava akustičnost prostorije.


Naša zavesa za zamračivanje HITRA stvoriće trenutnu privatnost. Savršeno ako vam je potrebno da podelite prostor za spavanje i boravak.

Saznajte više

Dočekajte leto uz trendi boje

Kako na lakši način očistiti zavese i roletne

Toplina proleća u vašem domu

4 odlične ideje za uređenje uskog, pravougaonog boravka