Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Providna zavesa ispred regala i bež zavesa ispred kreveta

Stilizujte svoj dom višenamenskim zavesama

Zavese su savršen spoj između estetike i funkcionalnosti i u trenu će unaprediti izgled vašeg doma.

Mogu se koristiti za mnogo više od dekorisanja prozora i zaklanjanja sunca. Upotrebite ih da promenite izgled stana navlačenjem zavesa ili da sakrijete nered i police zatrpane stvarima.

Moderne zavese sa daškom privatnosti

Dvoslojne zavese odličan su način za puštanje prirodnog svetla i zadržavanje udobnosti i privatnosti u vašoj dnevnoj sobi.


Tekstilom u dnevnoj sobi stvarate umirujuću atmosferu dok u isto vreme dodajete lični pečat svom dekoru. Naše zavese STORAVAN i AGA savršene su za lagan i lepršav izgled.

Zavese kao pametno rešenje za odlaganje

Želite da sakrijete sve svoje stvari i nered na brz, jednostavan i dekorativan način? Zavese unose mekoću i boje u vaš dom i mogu biti odlične za sakrivanje nereda.

Police za odlaganje od metala sa sivim providnim zavesama ispred


Koristite zavese da sakrijete vizuelno uznemirujuće elemente kao što su TV ekrani, cevi ili nered. Osvrnite se po svom domu i pogledajte da li imate neuredne police koje biste mogli da sakrijete zavesom.

Police za odlaganje od metala sa sivim providnim zavesama ispred

Izmenite tlocrt dugačkim zavesama

Konačno, želite li jednu sobu da pretvorite u dve? Upotrebite zavesu kao prostornu pregradu kako biste stvorili sobu unutar sobe.


Zid nije uvijek najbolja prostorna pregrada – pogotovo ne ako tražite fleksibilnije rešenje. Želite li da odvojite trpezariju od dnevnog boravka? Zavesa može biti pametna i fleksibilna prostorna pregrada. Kada želite da pregradite prostor, jednostavno navucite zavesu i obrnuto kada želite da otvorite prostor.


Zavisno od toga koja je vaša potreba za pregradama, razmislite o debljini zavesa. Tanja zavesa odaje utisak prozračnijeg izgleda, ali vidite i ono što se krije sa druge strane, dok deblja zavesa ograničava vidljivost, a ujedno podržava akustičnost prostorije.


Naša zavesa za zamračivanje HITRA stvoriće trenutnu privatnost. Savršeno ako vam je potrebno da podelite prostor za spavanje i boravak.

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju