Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Trpezarijska stolica od punog hrasta sa sedištem u beloj boji

U centru pažnje: ARNBORG trpezarijska stolica od hrasta

Uživajte u udobnosti trpezarijske stolice od hrastovine ARNBORG, koja slavi minimalističke skandinavske principe dizajna i prirodnu hrastovinu. Stolica od hrasta se neprimetno ukpala u trpezariju vašeg doma, donoseći minimalizam, udobnost i stil. Zahvaljujući svom toplom izrazu i opipljivom luksuzu, uzdiže vaš trpezarijski prostor u prijatno utočište udobnosti i opuštanja – savršeno za bilo koju vrstu okupljanja sa porodicom i prijateljima. Trpezarijska stolica ARNBORG je takođe dostupna u potpuno crnoj verziji ako više volite da svoj dom dekorišete u tamnijim bojama.

Kad se hrast ujedini sa skandinavskim dizajnom 

ARNBORG stolica od hrastovine je odličan primer onoga što se događa kada se spoje hrast, prirodni materijal, sa skandinavskim principima dizajna inspirisanim nasleđem decenija izrade i dizajna nameštaja. Trpezarijska stolica je pravi statement komad sa svojim čistim linijama i naglaskom na minimalizam. Njene organske obline i čiste linije, u kombinaciji sa mekim i udobnim sedištem u svetloj ali mirnoj beloj boji, čine trpezarijsku stolicu ARNBORG savršenom za svaki moderan dom. 

Trpezarijske stolice od hrastovine sa trpezarijskim stolom sa staklenom površinom.

Kupite ARNBORG stolice kao deo trpezarijskog seta

Prednost trpezarijske stolice od hrastovine ARNBORG, kao što je to slučaj sa širokim izborom naših trpezarijskih stolica, je to da je stolica dostupna ne samo kao samostalna stolica, već i kao deo trpezarijskog seta koji uključuje trpezarijski sto i trpezarijske stolice. To znači da ako uz nove stolice tražite i trpezarijski sto, ovi trpezarijski setovi su odlična ponuda koja vašu kupovinu čini još povoljnijom. Kako biste vidjeli sve opcije, pogledajte sve naše trpezarijske setove

ARNBORG i GRIBSKOV: Trepzarijski sto i stolice od hrasta 

Posebno su popularni naši trpezarijski setovi koji uključuju stolicu ARNBORG i trpezarijski sto GRIBSKOV, koji je napravljen od masivnog hrasta i visokokvalitetnog hrastovog furnira – oni predstavljaju ono najbolje od prirodnog hrasta. 

ARNBORG stolica od hrasta u vašoj radnoj sobi ili home officeu 


Osim kao trpezarijska stolica, ARNBORG služi i kao odlična kancelarijska stolica. Postavite je za svoj radni sto i radite udobno dok uživate u njezinoj mirnoj estetici. Stolica od hrasta pruža vam najbolje okruženje za fokusiranje dok radite svoj posao. 

Podignite udobnost svog doma uz prirodno drvo 

Opremanje naših domova estetikom prirodnog drveta bezvremenski je trend. Prirodno drvo dodaje toplinu i udobnost domu, pružajući estetski prijatan ambijent koji je savršen za opuštanje nakon užurbane svakodnevice. Nameštaj i dekoracije od prirodnog drveta nisu samo lepe na oko – takođe prijaju umu i duši.

Odabir dodataka i dekora uz Vaš nameštaj od hrastovine 

Kada je u pitanju uređenje doma opremljenog nameštajem od hrastovine, idealno je odabrati dodatke i dekoracije u oblicima i bojama koji se besprekorno uklapaju sa prirodnim drvetom. Uz to, idealno se uklapaju i mirne, neutralne boje kao što su topla bela, nijanse bež, prašnjavo zelene, puderasto roze i slične prigušene, suptilne boje. Ukrašavanje hrastovine upečatljivim ukrasima u živim bojama može lako zaseniti hrastovinu – ali to bi takođe mogla biti vaša lična stilska odluka. Treba da, kao i uvek, urediti svoj dom na način koji vama odgovara.

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

JONSTRUP: Zanosna trpezarijska stolica

JONSTRUP: Zanosna trpezarijska stolica

Raznobojne trpezarijske stolice za moderan dom

Raznobojne trpezarijske stolice za moderan dom