Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Crni noćni ormarić sa policom, komodom i stalkom za TV i komodom, noćnim ormarićem i stalkom za TV boje hrasta

U fokusu: kolekcija EGELEV

Klasična, elegantna, skandinavskog izgleda. Ovo su reči koje opisuju našu popularnu kolekciju nameštaja EGELEV. Kolekcija se sastoji od komoda, polica za TV i noćnih ormarića koji su dostupni u crnoj boji i boji hrasta, te stočića radnih stolova dostupnih samo u boji hrasta.

Bez obzira na boju, sav nameštaj iz kolekcije EGELEV izrađen je od medijapana i hrastovog furnira. Ono što je posebno značajno za kolekciju EGELEV je lagani dizajn sa papirnim strunama između gornje i donje police stola što dodaje elegantan izgled celoj kolekciji. 


Proizvodi iz kolekcije EGELEV koji su dobili recenzije naših kupaca imaju ocenu od 4 zvezdice ili više. U ovom blogu možete saznati više o tome zašto im se kolekcija svidela.

Komoda koja privlači poglede


Komoda od svetlog hrasta sa dve police idealna je za izlaganje najdekorativnijih predmeta u vašoj dnevnoj sobi. Duboka je samo 44 cm, pa je možete koristiti za korpe sa rukavicama i šalovima u svom hodniku. Komoda EGELEV sigurno će biti predivan dodatak svakoj prostoriji, a mi se slažemo sa norveškim kupcem koji ostavlja ocenu od 5 zvezdica na JYSK.no.

“Vrlo lepa komoda koja prirodno privlači poglede.”

Moderan i jednostavan za sastavljanje


EGELEV stalak za TV ima praktičnu policu za daljinske upravljače ili priručnike, tako da svoju dnevnu sobu možete održavati urednom. Crna verzija posebno dobro ide uz tehničku opremu koja je najčešće crna. Jedan od naših švedskih kupaca ostavlja ocenu od 5 zvezdica i ovaj komentar:

“Elegantan, dobar i jednostavan za sklapanje. Vrlo dobar stalak, drži TV na mestu.”

Dodaje šarm enterijeru


Noćni ormarić EGELEV je mali, elegantan i savršen za male spavaće sobe sa malo prostora sa svake strane kreveta. Njegov izgled je toliko klasičan da ga možete koristiti i kao pomoćni stočić u uglu sobe. Ukrasite ga buketom u lepoj vazi.

Jedan od naših poljskih kupaca ostavlja recenziju od 5 zvezdica uz ove reči:

“I predivan i kvalitetan, dodaje šarm vašem enterijeru.”

Klub stočić i radni sto sa policom

Dnevna soba sa biljkama i belim dvosedom


EGELEV stočić za kafu i radni sto još uvek su toliko novi u našem asortimanu da ih nijedan kupac nije ocenio, ali verujemo da će biti na nivou ostalih EGELEV proizvoda. Osim što su predivno dizajnirani, i funkcionalni su:  Polica na stočiću za kafu idealna je za časopise i knjige, a radni sto ima prostor ispod ploče stola za vaš laptop, papire i dokumente.

 


Istražite i druge kolekcije nameštaja:

*Recenzije dolaze iz sledećih zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija, Irska, Austrija, Italija, Španija, Francuska, Portugal, Nemačka i Švajcarska u novembru 2022.

Saznajte više

U centru pažnje: MARKSKEL kolekcija nameštaja za odlaganje

U centru pažnje: MARKSKEL kolekcija nameštaja za odlaganje

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?