Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Moguće je duže vreme dostave.

Kvalitetni peškiri od 100% pamuka u različitim bojama

Vodič za peškire

Ukoliko želite da osvežite kupatilo, par novih peškira je idealno rešenje. U nastavku teksta saznajte na šta trebate da obratite pažnju pri kupovini novih peškira. 

Veličina peškira

U JYSK asortimanu možete pronaći peškire u različitim veličinama, koje variraju od prodavnice do prodavnice. Izabrani model peškira možete koristiti u skladu sa vašim potrebama. U nastavku možete pročitati više o dimenzijama i njihovoj upotrebi.

  

Težina peškira

Težina peškira jedna je od važnih stavki, koja nam govori kakvog je kvaliteta peškir. Što je težina veća, peškir je jači i ima bolju moć upijanja. Pri odabiru peškira razmislite koja će mu namena biti, te koliko želite da bude njegov vek trajanja. Na primer, ukoliko birate manji peškir za goste, kvalitet neće morati da bude na najvišem nivou, kao što bi trebao da bude za peškir za kupanje.

U JYSKu možete pronaći modele u rasponu težine od 340 do 550 g/m2.

Kvalitet

U JYSKu smo podelili naše peškire u 4 kategorije prema kvalitetu: UVEK NISKA CENA, Basic, Plus i Gold. Uz naše 4 kategorije lako ćete izabrati željeni model prema vrsti kvaliteta. Više o 4 kategorije kvaliteta pročitajte ovde.  

Saznajte više

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

U centru pažnje: Serije peškira

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Kako prati i održavati peškire