KVALITETNE TUŠ ZAVESE

Tuš zavese jedan su od detalja koje na poseban način mogu ulepšati vaše kupatilo. Ako vaše kupatilo ima kadu ili tuš kabinu pronađite kvalitetne metalne šipke uz koje dolaze i zakačke, kukice ili alke. U našem asortimanu možete pronaći jednostavne modele tuš zavesa, ili modele sa motivima prirode ili na prugice. Posetite JYSK prodavnice ili kupujte lako online u webshopu.

21 products
    21 products

    Dominantna boja u kupatilu

    Postoji mnogo različitih stilova kada je reč o uređenju doma - i kupatilo nije izuzetak. Izaberite boju tuš-zavese koju možete prilagoditi svojoj opremi za kupatilo. Kada se peškiri, prostirke za kupatilo i dozator sapuna uklope u boju, to daje lep i moderan izgled koji će impresionirati vaše goste. Bez obzira da li više volite minimalistički stil sa jednobojnim belim, crnim i sivim bojama, romantični stil sa nežnim pastelnim bojama u roze, zelenoj i plavoj boji, ili puni sjaj boja i motiva, pronaći ćete ga ovde u JYSKu. Naše tuš-zavese su dostupne u uobičajenim veličinama 180x200 cm i 180x230 cm, koje se uklapaju u većinu kupatila.

    Održavanje tuš-zavesa

    Da bi vaša tuš-zavesa trajala duže i ostala uredna i čista, potrebno je redovno čišćenje. Onog trenutka kada zakoračite u kadu i zavesa se navlaži, bakterije dobijaju dobre uslove za rast. Postoje različiti načini pranja tuš-zavese - namakanje i naknadno mašinsko pranje na 40 stepeni ili ručno pranje /uklanjanje kamenca. Pročitajte naše savete za održavanje tuš-zavesa.