Kvalitetne tuš-zavese

Tuš zavese jedan su od detalja koje na poseban način mogu ulepšati vaše kupatilo. Ako vaše kupatilo ima kadu ili tuš kabinu pronađite kvalitetne metalne šipke uz koje dolaze i zakačke, kukice ili alke. U našem asortimanu možete pronaći jednostavne modele tuš zavesa, ili modele sa motivima prirode ili na prugice. Posetite JYSK prodavnice ili kupujte lako online u webshopu.

Dominantna boja u kupatilu

Postoji mnogo različitih stilova kada je reč o uređenju doma - i kupatilo nije izuzetak. Izaberite boju tuš-zavese koju možete prilagoditi svojoj opremi za kupatilo. Kada se peškiri, prostirke za kupatilo i dozator sapuna uklope u boju, to daje lep i moderan izgled koji će impresionirati vaše goste. Bez obzira da li više volite minimalistički stil sa jednobojnim belim, crnim i sivim bojama, romantični stil sa nežnim pastelnim bojama u roze, zelenoj i plavoj boji, ili puni sjaj boja i motiva, pronaći ćete ga ovde u JYSKu. Naše tuš-zavese su dostupne u uobičajenim veličinama 180x200 cm i 180x230 cm, koje se uklapaju u većinu kupatila.

Održavanje tuš-zavesa

Da bi vaša tuš-zavesa trajala duže i ostala uredna i čista, potrebno je redovno čišćenje. Onog trenutka kada zakoračite u kadu i zavesa se navlaži, bakterije dobijaju dobre uslove za rast. Postoje različiti načini pranja tuš-zavese - namakanje i naknadno mašinsko pranje na 40 stepeni ili ručno pranje /uklanjanje kamenca. Pročitajte naše savete za održavanje tuš-zavesa.