Radni stolovi sa podesivom visinom

Podesivi radni sto je mnogo više od običnog radnog stola. Ergonomski radni sto podesiv po visini pruža udobniji radni dan uz mogućnost menjanja položaja tela. Ukoliko se odlučite za sto koji se može podešavati po visini, češće ćete moći da menjate položaj i na ovaj način ćete odmoriti kičmu i održati pravilno držanje. Odlično rešenje za produktivniji radni dan. Birajte crni ili beli podesivi radni sto u dimenzijama 60x120, 70x140cm, 80x160cm, 70x130cm ili 70x40cm.

Pogledajte naš online izbor kancelarijskog nameštaja i pronađite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama. Gaming stolica ili klasična radna stolica savršeno se uklapaju uz podesivi radni sto.

Zašto odabrati podesivi radni sto?


Rad na računaru – kod kuće ili u kancelariji - zahtevan je zadatak. Važno je da sedite ergonomski ispravno kako biste zaštitili kičmu i održali pravilno držanje. Nekoliko je prednosti podesivog radnog stola:

  • Jednostavno i brzo promenite radni položaj
  • Češćom promenom položaja pojačajte cirkulaciju krvi u telu
  • Stojite ili sedite dok radite kako vam odgovara u pojedinim fazama rada
  • Podesite visinu prema svojim potrebama

Ako ste u nedoumici da li trebate izabrati podesivi radni sto, inspiraciju možete pronaći i u našem vodiču za odabir pravog stola za kućnu kancelariju.