Jastuci za palete i paletni nameštaj

Paletni jastuci su zadnji korak ukoliko ste se i vi pridružili trendu i sami napravili baštenski nameštaj od paleta. Jastuk za palete u JYSKu dostupan je u 3 veličine, a one odgovaraju dimenzijama EUR-paleta. Jastuk za sedenje je dimenzija 120x80 cm i odgovara površini palete. Jastuci za naslon dostupni su u dve veličine, 120x40 cm i 60x40 cm. Širina jastuka odgovara dužoj, odnosno kraćoj strani palete. Na taj način ćete imati pokrivenu celu paletu i postići ćete veliku udobnost, kako na sedištu tako i na naslonu nameštaja od paleta.
Jastuci za palete takođe su idealni za druga mesta u vašoj bašti, na primer na drvenoj terasi ili kao jastuci za velike klupe.

0 proizvodi
    0 proizvodi

    Kako napraviti nameštaj od paleta sa mekanim jastucima

    Dvosed od paleta pristaje svakom balkonu, terasi ili dvorištu. Grubo drvo kreira prirodan i rustikalan izgled, a ako dodate elegantne sive jastuke za palete iz JYSKa ublažićete taj izgled, a kauč će vas mamiti da sednete i opustite se. Sofa od paleta može se izraditi u veličini i obliku koji želite i na taj način će idealno odgovarati vašem prostoru na otvorenom.
    Niste sigurni kako da započnete sa izradom vlastitog nameštaja od paleta za baštu? Srećom, to je prilično jednostavan projekat, a mi ćemo vam rado pomoći! Pročitajte naš vodič o tome kako napraviti vlastiti baštenski nameštaj od paleta.