Jastuci za palete i paletni nameštaj

Paletni jastuci su zadnji korak ukoliko ste se i vi pridružili trendu i sami napravili baštenski nameštaj od paleta. Jastuk za palete u JYSKu dostupan je u 3 veličine, a one odgovaraju dimenzijama EUR-paleta. Jastuk za sedenje je dimenzija 120x80 cm i odgovara površini palete. Jastuci za naslon dostupni su u dve veličine, 120x40 cm i 60x40 cm. Širina jastuka odgovara dužoj, odnosno kraćoj strani palete. Na taj način ćete imati pokrivenu celu paletu i postići ćete veliku udobnost, kako na sedištu tako i na naslonu nameštaja od paleta.
Jastuci za palete takođe su idealni za druga mesta u vašoj bašti, na primer na drvenoj terasi ili kao jastuci za velike klupe.

Kako napraviti nameštaj od paleta sa mekanim jastucima

Dvosed od paleta pristaje svakom balkonu, terasi ili dvorištu. Grubo drvo kreira prirodan i rustikalan izgled, a ako dodate elegantne sive jastuke za palete iz JYSKa ublažićete taj izgled, a kauč će vas mamiti da sednete i opustite se. Sofa od paleta može se izraditi u veličini i obliku koji želite i na taj način će idealno odgovarati vašem prostoru na otvorenom.
Niste sigurni kako da započnete sa izradom vlastitog nameštaja od paleta za baštu? Srećom, to je prilično jednostavan projekat, a mi ćemo vam rado pomoći! Pročitajte naš vodič o tome kako napraviti vlastiti baštenski nameštaj od paleta.