Konzolni stolovi - funkcionalan komad nameštaja

Konzolni stočići su mali stolovi koji se naslanjaju na zid i ne zauzimaju puno mesta, praveći udobnu atmosferu u dnevnoj sobi.
Praktičan su komad nameštaja jer su uski i za njih ima mesta u većini prostorija. Većina modela u JYSK asortimanu ima komode sa fiokama ili prostor za korpe, pretvarajući ih u praktično rešenje za odlaganje stvari.
U zavisnosti od toga šta postavite na sto, možete dnevnoj sobi, hodniku ili spavaćoj sobi dati dozu stila koji želite. Među našim konzolnim stočićima možete pronaći stočiće za trpezariju, hodnik ili dnevnu sobu, ali i toaletni stočić za šminkanje koji je savršen za spavaću sobu. 

Dekorišite konzolni stočić

Konzolni stočići pozivaju vas da ostavite svoj lični pečat dodavanjem ukrasnih predmeta kao što su sveće, cveće, dodatna oprema, ukrasni predmeti, fenjeri ili nešto skroz drugačije.

Zavisno od toga šta postavite na stočić, možete postići željeni stil u dnevnoj sobi, hodniku ili - spavaćoj sobi kao sto za šminkanje, takozvani toaletni stočić.

Sto za šminkanje i ulepšavanje

U JYSKu pronađite par modela stolova za šminkanje u različitim materijalima i dizajnu. Savršeni su za sitnice ili ukrasne elemente kao i za praktično držanje šminke i nakita. 

Modeli konzolnih stolova

Konzolni stolovi dostupni su u beloj, crnoj, zlatnoj, sivoj i natur boji, a izrađeni su od metala, čelika, masivne borovine ili bambusa.