PRONAĐITE UDOBAN LOUNGE NAMEŠTAJ U JYSKU

Lounge nameštaj je savršen izbor ukoliko želite ekstra udoban baštenski nameštaj. Sigurni smo da ćete dodatno uživati u vremenu provedenom na terasi ili u bašti uz lounge sofe, fotelje i stolove. JYSK ima širok izbor udobnog lounge nameštaja - od lounge sofa, modularnih delova za lounge garniture do lounge dvoseda, divana, ugaonih garnitura preko stolica i fotelja, stolova i setova stočića. Pronađite svoje omiljene komade, zavalite se i uživajte u letu u bašti. Da biste postigli optimalnu udobnost, preporučujemo vam da nabavite i baštenske jastuke za svoj lounge kutak.

  Lounge nameštaj - Lounge sofa

  Lounge garnit. DALL produž-modul nat.
  11000,- din/kom
  26999,- /kom
  UŠTEDA 59%
  Samo onlajn

  LUKSUZNO OPUŠTANJE NA OTVORENOM

  Lounge nameštaj ima nekoliko funkcija - može se koristiti za opremanje spoljne dnevne sobe u kojoj se možete opustiti ili možete odabrati lounge garniture sa podesivim stolom, tako da može služiti i kao ugao za opuštanje i kao trpezarija. Pored toga, svoj prostor na otvorenom možete dopuniti lounge nameštajem koji pruža savršenu priliku za dremanje i odmor poput lounge divana ili neke od stolica i fotelja.

  DOBRA REŠENJA ZA BALKON

  Čak i ako nemate puno prostora na balkonu, ne očajavajte, ne morate da pravite kompromise. U JYSKu imamo puno dobrih rešenja za baštenski nameštaj na balkonu. Izaberite npr. bistro set, sklopive stolice i male pomoćne stočiće ili složite svoju garnituru uz lounge module prilagođene veličini balkona.