Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

3 u 1 lounge sofa i još ideja za mali balkon

3 u 1 lounge sofa i još ideja za mali balkon

Mali balkoni i terase zahtevaju pažljivo planiranje prilikom uređenja. Vrlo je lako završiti sa nameštajem koji ne odgovara ili nije ono čemu ste se nadali.

Rešenje ovog izazova mogao bi biti višenamenski nameštaj. Zar ne bi bilo sjajno kada biste mogli da dobijete dnevni krevet, baštensku ležaljku i sto u jednom? Zapravo možete: ODDESUND sofa se može koristiti kao lounge ležaljka, dnevni krevet i stolica sa malim stolom.

Kad želite da uživate u kafi na suncu, upotrebite stočić na naslonu za ruku za šoljicu i zavalite se na luksuzne jastuke. Kada želite da se opustite na suncu, sklonite sto i postavite jedan od jastuka za leđa na naslon za ruke i sugurno će vam biti udobno. 

Mali dnevni krevet koji može poslužiti i kao baštenska ležaljka na balkonu

 
Na malom balkonu ili terasi morate da razmišljate o izboru baštenskih dodataka i nameštaja, ali ko kaže da ne možete imati sve?

Dve stolice na balkonu i merdevine sa saksijama za cveće, kutijama i vazama


Uz merdevine LUSERNBIE možete držati više saksija za cveće na povišenom, kao i kutije i dodatke koji su vam potrebni, tako da vam ne oduzimaju dragoceni prostor. Na taj način ćete možda imati mesta i za nekoliko GASSUM stolica.

VANDREFALK je takođe komad baštenskog nameštaja sa više funkcija: saksija za cveće i baštenski sklopivi sto u jednom.

Baštenski sklopivi sto i saksija za cveće u jednom sa baštenskim stolicama, baterijskom lampom i ostalim baštenskim ukrasima


Pozovite prijatelje i uživajte u ručku na otvorenom  - dok uživate u pogledu, mirisu i ukusu svežeg bilja u saksijama, sklopite sto kada vam treba prostora za nešto drugo. Dve baštenske stolice i nekoliko lepih dodataka učiniće vašu terasu ili balkon savršenim mestom za opuštanje.

Pročitajte kako odabrati savršene baštenske stolice.

 

Saznajte više

Osvežite svoj dom i baštu veštačkim biljkama

Vodič: Izbor baštenskih saksija

3 stvari koje treba imati na umu pri kupovini novog baštenskog nameštaja

Kako izabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.