Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Mali balkon sa dnevnim krevetom, baštenskim stolom, baštenskim preklopnim stolom i baštenskim stolicama

3 u 1 lounge sofa i još ideja za mali balkon

Mali balkoni i terase zahtevaju pažljivo planiranje prilikom uređenja. Vrlo je lako završiti sa nameštajem koji ne odgovara ili nije ono čemu ste se nadali.

Rešenje ovog izazova mogao bi biti višenamenski nameštaj. Zar ne bi bilo sjajno kada biste mogli da dobijete dnevni krevet, baštensku ležaljku i sto u jednom? Zapravo možete: ODDESUND sofa se može koristiti kao lounge ležaljka, dnevni krevet i stolica sa malim stolom.

Kad želite da uživate u kafi na suncu, upotrebite stočić na naslonu za ruku za šoljicu i zavalite se na luksuzne jastuke. Kada želite da se opustite na suncu, sklonite sto i postavite jedan od jastuka za leđa na naslon za ruke i sugurno će vam biti udobno. 

Mali dnevni krevet koji može poslužiti i kao baštenska ležaljka na balkonu
Dnevni krevet ODDESUND siva
65000,- din/kom
84999,- /kom
UŠTEDA 24%
Samo onlajn

 
Na malom balkonu ili terasi morate da razmišljate o izboru baštenskih dodataka i nameštaja, ali ko kaže da ne možete imati sve?

Dve stolice na balkonu i merdevine sa saksijama za cveće, kutijama i vazama


Uz merdevine LUSERNBIE možete držati više saksija za cveće na povišenom, kao i kutije i dodatke koji su vam potrebni, tako da vam ne oduzimaju dragoceni prostor. Na taj način ćete možda imati mesta i za nekoliko GASSUM stolica.

VANDREFALK je takođe komad baštenskog nameštaja sa više funkcija: saksija za cveće i baštenski sklopivi sto u jednom.

Baštenski sklopivi sto i saksija za cveće u jednom sa baštenskim stolicama, baterijskom lampom i ostalim baštenskim ukrasima


Pozovite prijatelje i uživajte u ručku na otvorenom  - dok uživate u pogledu, mirisu i ukusu svežeg bilja u saksijama, sklopite sto kada vam treba prostora za nešto drugo. Dve baštenske stolice i nekoliko lepih dodataka učiniće vašu terasu ili balkon savršenim mestom za opuštanje.

Pročitajte kako odabrati savršene baštenske stolice.

Saznajte više

Viseća stolica: Zvezda vaše bašte

Unapredite svoj prostor na otvorenom paviljonom

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Kako izabrati najbolju ležaljku