Čarobna novogodišnja radionica

Ako obožavate novogodišnji period i prazničnu euforiju, sigurni smo da će vam se svideti tema naše novembarske JYSK Life Club radionice! 

Pridružite nam se na Čarobnoj novogodišnjoj radionici i garantujemo vam dobru zabavu, puno kreativnosti i savršen izgovor da već počnete sa prazničnim dekoracijama. 

Čarobna novogodišnja radionica održaće se u subotu, 16. novembra, od 10 do 12 sati, u prostorijama Impact Hub-a u Beogradu (Makedonska 21). Predavač na radionici će biti kreativna Marela koju verovatno već znate sa Instagrama pod imenom Marina Enterijernica.

Imaćete priliku da sami kreirate novogodišnji venčić, kao i da čujete konkretne savete za praznično uređenje doma, i upoznate druge entuzijaste kada je uređenje doma u pitanju.
Uz kuvano vino, cimet rolnice i prijatnu atmosferu, sigurni smo da ćete uživati u kreativno provedenoj suboti. 
 

Prijave su obavezne, a broj mesta je ograničen. Ostavite nam vaše podatke u formi ispod i očekujte mail potvrde o učešću u roku od 24h. 

PRIJAVE SU ZATVORENE

*Gore prikupljene podatke koristićemo isključivo za potrebe radionice i kontaktiraćemo vas radi potvrde dolaska. Saznajte više u Zaštiti ličnih podataka.

Radujemo se zajedničkom druženju!