Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Sveže jagode u rukama i ležaljka sa tekstilom u letnjim bojama

Dekorišite letnjim bojama

Sada je vreme da se pobrinete da dekor vašeg doma odražava novu, letnju sezonu. Svetla paleta pastelnih boja savršeno se uklapa u letnju atmosferu i možete napraviti velike promene uz minimalna ulaganja.

Koristite svetle boje za stvaranje letnje oaze u spavaćoj sobi

U spavaćoj sobi promena posteljine, prekrivača za krevet ili ukrasnih jastuka može imati jako veliki uticaj. Ne zaboravite da se razmazite novim zidnim dekoracijama i korpama za odlaganje vaših omiljenih sitnica.


Letnje nijanse u vašoj dnevnoj sobi

Kada želite samo malo da promenite svoj dnevni boravak, nema potrebe da menjate velike stvari poput npr. ugaone garniture. Novi ukrasni jastuci, ćebad, sveće, korpe i zavese u svežim i svetlim bojama mogu takođe puno napraviti i stvoriti vidljivu promenu.

 Boje u trpezariji i kuhinji

Trpezarija ili kuhinja sa trpezarijom mesta su u kojima se najjednostavnije može napraviti velika promena uz pomoć novih ukrasa i kuhinjskih dodataka. Kada spremate lepu večeru, upotrebite stolnjak i na sto stavite salvete, sveće i lepu vazu sa cvećem. Odaberite pastelne tonove koji odražavaju predivno letnje svetlo.  


Osvežen izgled vašeg doma uvesće vas u letnju sezonu i dobro raspoloženje. Uživajte u letnjim danima!

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Boja godine- Peach Fuzz

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu