Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Oprema za kupatilo, peškiri i novogodišnji pokloni

Novogodišnji pokloni za kupatilo za nju i njega

Mučite se sa smišljanjem ideja za novogodišnje poklone za svoje najdraže? Tu smo da pomognemo jer praznici ne treba da budu stresni kada je u pitanju kupovina poklona. Sastavili smo spisak ideja za poklone za kupatilo kako bismo vam pomogli ove godine.

Savršen poklon i za njega i za nju

STOBY organizator i KARLSTAD žuti peškir


U JYSKu imamo širok izbor setova za kupatilo. Dostupni su u različitim serijama, od kojih svi imaju odgovarajuće proizvode, kao što su dozeri sapuna, držači četkica za zube i četke za WC.


Zavisno od budžeta, možete odabrati jednu stavku ili ceo set.

Ideje za poklone za brigu o sebi

Kada je u pitanju uređenje doma, ljudi često zanemaruju kupatilo. Kupatila imaju toliko potencijala i mogu postati utočište u kom se možete opustiti od stresa svakodnevnog života.

Mirišljava ulja, roler za lice, blazinice za skidanje šminke za višekratnu upotrebu ili neseseri za šminku, male su stvari koje unose nešto više u svakodnevnu rutinu. Savršeno kao novogodišnji poklon za nekoga za koga mislite da zaslužuje da se razmazi.

Pamučne blazinice i maska za oči
VADBlazinice VAD bambus/pamuk 10kom/p
450,- din/pak
600,- /pak
(45.00 /Komada)


Dobra ideja je izrada personalizovanih poklona za prijatelje ili članove porodice sa spa korpom. U nastavku pogledajte izbor proizvoda koje možete odabrati za svoju poklon korpu:

Klasičan poklon savršen za njega ili nju

Peškiri su klasičan novogodišnji poklon sa razlogom. Koristite ih svakodnevno, a odgovarajući set peškira čini čudo za estetiku kupatila.


Bilo da su pored umivaonika, u kupatilu za goste, pored kade ili omotani oko glave nakon pranja kose, verovatno imate najmanje četiri peškira u upotrebi u svom domu. Odaberite odgovarajuću prostirku za kupatilo i vaš će poklon odmah nadograditi svako kupatilo.

Saznajte više

Koje peškire izabrati? Ultimativni vodič

Koje peškire izabrati? Ultimativni vodič

JYSK noviteti: oprema za kupatilo

JYSK noviteti: oprema za kupatilo

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

U centru pažnje: Serije peškira

U centru pažnje: Serije peškira