Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Različite vrste trpezarijskog nameštaja i kancelarijska stolica od veštačke kože

U fokusu: JONSTRUP kolekcija nameštaja

Ako tražite stolicu koja će se savršeno uklopiti u vaš dom - čak i kada odlučite malo da preuredite ili osvežite svoj dom - obavezno morate pogledati našu kolekciju nameštaja JONSTRUP. Ako još uvek niste upoznali komade iz JONSTRUP kolekcije, pročitajte ovaj blog. 

Kolekcija JONSTRUP sastoji se od nekoliko trpezarijskih stolica, barskih stolica i stola, pa čak i kancelarijske stolice. U ovom blogu, otkrićemo vam koji su to proizvodi iz ove kolekcije dobili najviše ocene naših kupaca.

Trpezarija sa 6  trpezarijskih stolica


Da li preferirate sivu, crnu, zlatnu ili boju hrasta?

Najpopularniji proizvod u kolekciji JONSTRUP je trpezarijska stolica koja dolazi u nekoliko boja i materijala, što vam olakšava kombinovanje i usklađivanje sa ostalim nameštajem u trpezariji. Trpezarijska stolica JONSTRUP od veštačke kože u boji konjaka dobila je ocenu 5 zvezdica od naših kupaca. Uz ocenu 5, na JYSK.uk nalazio se ovaj komentar:

"Ove stolice vredne su svakog dinara i jako su udobne […] Kažu da dobijete ono što platite, ali ne u ovom slučaju - dobijate puno više od onoga što platite"

Trpezarijski sto sa 4 trpezarijske stolice od veštačke kože


Druga opcija je naša nova JONSTRUP trepazarijska stolica u crnoj i zlatnoj boji, vrlo modernog izgleda. Klasična i elegantna crna, ovde je kombinovana sa glamuroznom zlatnom na nogama stolice. Ova stolica takođe je ocenjena sa 5 zvezdica i sa komentarom na JYSK.fi: "Udobna i jako kvalitetna."

Moderne trpezarijske stolice u crnoj i zlatnoj boji pored belog okruglog stola


Povežite svoju trpezariju i home office

Osim stolica različitog dizajna i stila, JONSTRUP takođe deli ime i sa kancelarijskom stolicom. Svojim klasičnim i jednostavnim dizajnom oduševila je JYSK kupce. Kupac na JYSK.nl je ocenio sa 5 zvezdica uz komentar:

 "Odlična radna stolica i udobna je, pogotovo za vaša leđa. Takođe, stolica je vrlo lepa i čini enterijer lepšim. Preporučio bih je svakome!"

Kancelarija sa radnim stolom i stolicom i dekoracijom


Savršeno mesto za kafu i druženje 

JONSTRUP kolekcija nameštaja uključuje i barski sto i stolice. Bezvremenski dizajn omogućiće vam da ih smestite gde god želite, čak i negde u malom stanu, u uglu vaše kuhinje.

Kupac na JYSK.ba takođe je dao ocenu od 5 zvezdica uz komentar: "Pristaju modernom, ali i retro stilu"

Set barskih stolica i stol u kombinaciji crne boje i hrasta


Zašto je JONSTRUP toliko popularan?

Sa ocenama 4 ili 5 na svim proizvodima, JONSTRUP kolekcija nameštaja je jedna od naših najprodavanijih serija nameštaja. Da li je to pristupačna cena? Dizajn? Ili možda kombinacija toga? Kada čitate komentare naših kupaca, nešto što se najviše ponavlja je da dobijate i više od onoga što ste platili. Kupac na JYSK.dk napisao je: "JONSTRUP je vrlo prijatna i udobna za sedenje. Dobijate puno više za ono što ste platili."

Ono što je vrlo zanimljivo kod JONSTRUP kolekcije nameštaja je da bilo da dizajnirate kuhinju, trpezariju ili radnu sobu, sve postaje vrlo jednostavno kada imate jednu ili više stolica iz ove kolekcije. Materijali i boje pružaju vam priliku da stvorite bezvremenski, a istovremeno moderan dom.

Koji je vama najdraži komad nameštaja iz JONSTRUP kolekcije?

Pogledajte JONSTRUP kolekciju.

 

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

U centru pažnje: ARNBORG trpezarijska stolica od hrasta

U centru pažnje: ARNBORG trpezarijska stolica od hrasta

JONSTRUP: Zanosna trpezarijska stolica

JONSTRUP: Zanosna trpezarijska stolica