Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Police za knjige od hrasta u osvetljenoj sobi

U fokusu: TRAPPEDAL kolekcija nameštaja

TRAPPEDAL je jedna od najpopularnijih kolekcija nameštaja u JYSK-u. Ako ste ljubitelj besprekornog uređenja sa ravnim linijama i predivnim kontrastom između kulture i prirode, kreiranim uz pomoć metala u kombinaciji sa drvenim tonovima, ovo je za vas. Lagano, elegantno i jednostavno. A povrh toga, kolekciju obožavaju i naši kupci.*
 

TRAPPEDAL polica sa 5 polica

Kancelarija sa stolom, stolicom i policom


Visok samo 109 cm, TRAPPEDAL polični element sa 5 polica od medijapana i crnog metala sa premazom u prahu, idealan je za sobu gde želite da održite lagan i elegantan izgled. Širina je 70 cm i savršena je za dekoraciju i odlaganje. Naši kupci daju mu prosečnu ocenu od 4,5 zvezdice na JYSK.rs, a na JYSK.fi jedna od njih piše:

 “DANSKI DIZAJN U SVOM PUNOM SJAJU - U BAUHAUS STILU” ( zajedno sa ocenom 5)

TRAPPEDAL polični element sa 7 polica

Police sa različitim rešenjima za odlaganje poput kutija i korpi

Ovaj polični element je prilično visok sa svojih 178 cm. Predstavlja više od tradicionalne police i pogodan je za odlaganje vaših knjiga, ali i sa prostorom za lampu, vazu i druge ukrasne predmete. Ova polica ima prosečno 4,7 zvezdica na JYSK.rs. Na JYSK.bg jedan korisnik dodaje:

"Prekrasno, moderno, lako za montažu" – (i ostavlja ocenu 5 zvezdica)

TRAPPEDAL sto

Radni sto sa rešenjem za odlaganje


TRAPPEDAL radni sto prilično je mali i uklapa se tamo gde drugi stolovi ne mogu. Ima mesta za laptop, stonu lampu ili neki komad dekoracije - i šta vam još treba? Fioku možete postaviti i u levi i u desni odeljak, kako god vama odgovara. Na JYSK.nl jedan od naših kupaca ostavlja ocenu od 5 zvezdica i to rečima:

"Odličan sto za moj laptop i izgleda sjajno u mojoj dnevnoj sobi ..."

Još novih TRAPPEDAL proizvoda

Polica za knjige, komoda, stočić,tv polica i noćni ormarić od hrasta i metala

Od kraja jula 2020. godine naša kolekcija TRAPPEDAL postala je više od nameštaja za kućnu kancelariju. Ponosni smo što vam predstavljamo komodu, TV klupu, policu za knjige, stočić za kafu, noćni ormarić i dve komode sa 4/6 fioka, tako da možete opremiti svaku prostoriju u kući ovom kolekcijom. Nove predmete, naravno, nisu ocenili naši kupci, ali smo uvereni da će dostići prethodne proizvode i ispuniti naša očekivanja.
Imate li jedan ili više proizvoda iz kolekcije TRAPPEDAL? Ostavite nam svoja mišljenja u komentarima.

Upoznajte se i sa našim ostalim kolekcijama nameštaja - DOKKEDAL kolekcija sa dozom industrijalizma, VIRUM kolekcija od crnog metala, VANDSTED kolekcija od bambusa i elegantna NORDBY kolekcija

* Komentari dolaze iz JYSK NORDIC zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija i Irska. 

 

Saznajte više

Vodič za odlaganje obuće

Vodič za odlaganje obuće

Kako izabrati klupu za hodnik?

Kako izabrati klupu za hodnik?

U centru pažnje: MARKSKEL kolekcija nameštaja za odlaganje

U centru pažnje: MARKSKEL kolekcija nameštaja za odlaganje

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana