Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Večera na terasi - praktične ideje i saveti

Večera na terasi - praktične ideje i saveti

Čim otopli ne želimo više boraviti unutra. Jedan od vodećih aktuelnih trendova nalaže da rešenja iz enterijera prenesemo u eksterijer. Jednostavna soba na otvorenom osigurava udobnost, bilo da je reč o lounge prostoru ili spoljašnjoj trpezariji - važno je da ste okruženi prirodom. Drugim rečima, ukrasite svoj vrt ili balkon kao da ukrašavate svoju dnevnu sobu: udobnim nameštajem, policama, dekoracijom na zidovima i tekstilima poput ćebadi i jastuka.
 

Udoban spoljašnji dnevni boravak

Boravak može ostati u vašem enterijeru ili se možete inspirisati novim JYSK proizvodima i nabaviti baštensku garnituru koja se takođe uklapa i u vaše unutrašnje uređenje doma. Kad se leto završi, moći ćete ih koristiti u svojoj dnevnoj sobi. Stolice su lagane, lako ih je premeštati te svojim dizajnom neće se isticati u vašem domu.


Oblici stolova

Kada birate novi baštenski set, razmislite o obliku stola. Trebate li okrugli sto koji poziva na neformalnu i gotovo intimnu atmosferu ili trebate kvadratni sto sa puno mesta za svoje goste?
 

 

 

 

 

Stvorite čarobnu atmosferu uz pomoć detalja

 

Prioritet je, naravno, sto na koji ćete servirati hranu i udobne stolice oko njega. Ali ako želite stvoriti nezaboravno veče, ubacite po neki detalj.

Fenjeri su must-have detalj svake terase ili balkona - stavite ih na pod, na sto ili ih okačite na povišeno mesto za ultimativnu čaroliju.

 

 

 

Dodajte lepe vaze, svećnjake, lampice, saksije i ostale ukrasne detalje - sve što i inače koristite za uređenje vašeg doma.

Dodajte ćebence za prohladne večeri i mekane jastuke za ekstra udobno odmaranje. Ukrasite zidove ogledalom ili modernim natpisima, stavite debeli tepih na pod da biste mogli nesmetano bosi hodati. Svi ovi detalji pridonose utisku vaše oaze.

Budući da majka priroda može biti promenljivog raspoloženja, i toplina i hladnoća mogu pokvariti inače čarobno vreme. Osigurajte se na vreme :) suncobranom koji će vam stvoriti senku i možda grejalicom za spoljašnji prostor koja će vam biti izvor topline u rano ili kasno leto.
 

 

Počastite svoje telo i dušu

Ručati ili večerati vani napolju tokom leta apsolutno je predivno, ali vaša terasa nije jedino mesto gde možete uživati. Hrana i piće na svežem vazduhu imaju bolji ukus kad vam ih servira neko drugi drugi, stoga iskoristite - ukradite - jednu večo i počastite se večerom na terasi onog restorana koji  uvek gledate krajičkom oka. Posuđe nećete imati na dnevnom redu, zaboravite na pranje veša i druge dosadne svakodnevne poslove i izađite na romantičnu večeru.

Saznajte više

Ideje za baštensku rasvetu koja će vam osvetliti noći

Ideje za uređenje bašte koje će produžiti leto

Popis za piknik: Sve što vam je potrebno za uspešan piknik

Kampujte u svojoj bašti

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.