Mali tepisi, prostirke, stazice

Saznajte kako mali tepisi mogu unaprediti vaš dom. Otirači, staze i tepisi ne samo da dodaju toplinu i stil, već takođe funkcionišu kao prostirke koje štite podlogu vašeg poda. Zato je važno znati sve o različitim vrstama tepiha, uključujući otirače i tepisone, pre nego što donesete odluku. U JYSKu imamo izbor koji zadovoljava različite potrebe, od estetskog uređenja do funkcionalnosti. Otkrijte koje su to ključne stvari koje treba razmotriti prilikom izbora malog tepiha za vaš dom.

Mali tepisi u enterijeru

Mali tepisi mogu se koristiti u svim prostorijama u domu, jer je lako naći prostor za njih. Stvaraju prijatnu atmosferu i jednostavni su za održavanje. Možete ih koristiti u hodniku, u kupatilu ispred tuš kabine, pored kreveta u spavaćoj sobi za još lepše i prijatnije ustajanje iz kreveta... Samo mašta postavlja granice za upotrebu tepiha u dizajnu enterijera.

Važnost malih tepiha u domu

Mali tepisi nisu samo dekorativni elementi. Oni takođe služe kao podloga koja čuva podove, smanjuje buku i dodaje udobnost. Pravi izbor tepiha može postaviti ton cele prostorije, stvarajući atmosferu koja može biti i udobna i energična. Staze i otirači, na primer, mogu dodati vizuelni interes ulaznom delu vašeg doma i pozdraviti goste sa stilom. U stvari, dobro postavljeni otirači i staze mogu čak pomoći u očuvanju čistoće vašeg doma tako što zadržavaju prljavštinu i vlagu.

JYSKova ponuda malih tepiha

U JYSKu imamo širok izbor malih tepiha. Dimenzije se kreću od 60x90 do 80x200 cm. Boje uključuju prirodne i zemljane nijanse, crnu, belu i roze, kao i mnoge druge dizajne. Ako želite nešto trajno, imamo tepihe s neklizajućom podlogom od lateksa i 100% pamuka. Takođe nudimo različite oblike, kao što su okrugli tepisi koji mogu dodati dimenziju vašoj sobi.

Inspiracija za postavljanje malih tepiha

Mali tepisi mogu obogatiti svaku prostoriju u vašem domu. Mogu se uskladiti s ostatkom nameštaja ili poslužiti kao kontrastni element u prostoru. Na primer, okrugli tepisi dodaju zanimljiv vizuelni efekat, a tepih u različitim bojama može osvežiti prostor. Ako imate otvoren prostor, mali tepisi mogu poslužiti kao vizuelni razdelnik između različitih funkcionalnih zona.