Mali tepisi, prostirke, stazice

Saznajte kako mali tepisi mogu unaprediti vaš dom. Otirači, staze i tepisi ne samo da dodaju toplinu i stil, već takođe funkcionišu kao prostirke koje štite podlogu vašeg poda. Zato je važno znati sve o različitim vrstama tepiha, uključujući otirače i tepisone, pre nego što donesete odluku. U JYSKu imamo izbor koji zadovoljava različite potrebe, od estetskog uređenja do funkcionalnosti. Otkrijte koje su to ključne stvari koje treba razmotriti prilikom izbora malog tepiha za vaš dom.

23 proizvodi
  23 proizvodi

  Mali tepisi u enterijeru

  Mali tepisi mogu se koristiti u svim prostorijama u domu, jer je lako naći prostor za njih. Stvaraju prijatnu atmosferu i jednostavni su za održavanje. Možete ih koristiti u hodniku, u kupatilu ispred tuš kabine, pored kreveta u spavaćoj sobi za još lepše i prijatnije ustajanje iz kreveta... Samo mašta postavlja granice za upotrebu tepiha u dizajnu enterijera.

  Važnost malih tepiha u domu

  Mali tepisi nisu samo dekorativni elementi. Oni takođe služe kao podloga koja čuva podove, smanjuje buku i dodaje udobnost. Pravi izbor tepiha može postaviti ton cele prostorije, stvarajući atmosferu koja može biti i udobna i energična. Staze i otirači, na primer, mogu dodati vizuelni interes ulaznom delu vašeg doma i pozdraviti goste sa stilom. U stvari, dobro postavljeni otirači i staze mogu čak pomoći u očuvanju čistoće vašeg doma tako što zadržavaju prljavštinu i vlagu.

  JYSKova ponuda malih tepiha

  U JYSKu imamo širok izbor malih tepiha. Dimenzije se kreću od 60x90 do 80x200 cm. Boje uključuju prirodne i zemljane nijanse, crnu, belu i roze, kao i mnoge druge dizajne. Ako želite nešto trajno, imamo tepihe s neklizajućom podlogom od lateksa i 100% pamuka. Takođe nudimo različite oblike, kao što su okrugli tepisi koji mogu dodati dimenziju vašoj sobi.

  Inspiracija za postavljanje malih tepiha

  Mali tepisi mogu obogatiti svaku prostoriju u vašem domu. Mogu se uskladiti s ostatkom nameštaja ili poslužiti kao kontrastni element u prostoru. Na primer, okrugli tepisi dodaju zanimljiv vizuelni efekat, a tepih u različitim bojama može osvežiti prostor. Ako imate otvoren prostor, mali tepisi mogu poslužiti kao vizuelni razdelnik između različitih funkcionalnih zona.