Podloge za tepihe: savršena dopuna za vaš dom

Neklizajuće podloge su idealno rešenje ukoliko imate problem sa tepisima koji se lako pomeraju. Podloge za tepihe nisu samo estetski element. One štite vaše tepihe i podove sprečavajući klizanje i nakupljanje prljavštine. Takođe povećavaju udobnost pod nogama. Postavljanje je jednostavno: podlogu postavite na pod, a tepih preko nje. Za najbolje rezultate, izaberite podlogu koja je malo manja od vašeg tepiha. Podloge takođe mogu pomoći u očuvanju podova od oštećenja koja mogu nastati zbog težine nameštaja ili dugotrajnog korišćenja tepiha.

Karakteristike JYSK podloga za tepihe

Naše podloge dolaze u više dimenzija: 30x150 cm za manje prostorije, 120x180 cm za srednje velike prostorije i 130x190 cm za veće prostore. Nudimo ih u neutralnim bojama beloj i bež, koje se lako uklapaju u svaki prostor. Napravljene su od kvalitetnih materijala poliestera i lateksa, koji su dugotrajni i otporni na habanje. Upotreba ovih materijala takođe doprinosi lakšem održavanju i dugovečnosti proizvoda, što je od suštinskog značaja za svako domaćinstvo.

Uputstvo za održavanje i korisni saveti

Za održavanje naših podloga preporučujemo samo ručno pranje. Izbegavajte upotrebu mašina i agresivnih hemikalija da ne biste oštetili materijal. Povremeno proverite stanje podloge i razmislite o njenoj zameni ako je potrebno. Da biste produžili vek trajanja vaše podloge, povremeno je okrenite da se ravnomerno troši i da se smanji rizik od istanjenja na određenim mestima.