Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Spavaća soba sa prugastom posteljinom i jorganima i jastucima i Ketrin Muler Vinter

3 istaknute posteljine novog asortimana

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

TAGOVI: inspiracija, posteljine

Bez obzira da li preferirate romantičan, moderan ili klasičan izgled u svojoj spavaćoj sobi, nova posteljina brz je i jednostavan način da obnovite vizuelni izgled. Ketrin Muler Vinter je u JYSKu već 6 godina i ona je naš stručnjak kada su u pitanju trendovi, kvalitet i udobnost posteljine. U ovom blogu sa nama deli svoje favorite novog asortimana.

"U nepredvidivim vremenima tražimo sklad, smirenost i sve što je poznato", kaže Ketrin i nastavlja: "zato se želim fokusirati na posteljinu koja je svaka na svoj način novi pogled na prijatan, tradicionalan dizajn."

ABBIE za udobnost

Spavaća soba sa dva jorgana i dva jastuka, sa prugastim kompletom postejine


"Dobro došli u ažuriranu verziju kul 70-ih", započinje Ketrin sa smeškom. “Ova prugasta posteljina vodi me na putovanje niz uspomene, nazad u opuštenu, šarenu, analognu deceniju.”

Posteljina je 100% pamuk sa uzorkom koji izgleda kao obojeno predivo, ali je zapravo štampa u toplim bojama poput ljubičaste, narandžaste i boje peska. Ako vam se sviđa dizajn, u našem asortimanu postoji i odgovarajući peškir.

ALICIA za dašak leta

Cvetna posteljina u spavaćoj sobi sa toplom atmosferom


„Zar se jednostavno ne osećate kao da je leto skoro tu?“ pita Ketrin dok prelazimo na sledeći set posteljine. “Opet vidite dašak 70-ih, sa zemljanim tonovima i prirodnim izgledom. ALICIA je sladak primer kako dobro poznati i voljeni efekat izboranosti tkanine, koji se definitivno vraća u modu, pridonosi laganom osećaju.”

ALICIA ima male lepe cvetove u narandžastim i ljubičastim tonovima na beloj podlozi, a navlaku za jorgan nije potrebno peglati.

ELMA za romantične duše

Krevet sa svetloljubičastom posteljinom sa resama


Sa ELMA posteljinom vidite kako boja može sama po sebi da stvori romantičan osećaj. Ovde nije potreban cvetni uzorak. Izgled bi bio potpuno drugačiji da je posteljina bila siva ili plava”, kaže Ketrin. “Ovaj set posteljine ima rese i na jorganu i na jastučnici, i jako mi se sviđa kako naglašava nostalgičan izgled, a istovremeno dodaje osećaj luksuza.”

ELMA je 100% pamuk i oprana enzimima što daje osećaj dodatne mekoće.

Novi asortiman posteljina je dostupan u našim prodavnicama i online od 04. januara 2022.