Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. Zbog velikog broja porudžbina, rok isporuke je trenutno produžen. 

Prelistajte naš novogodišnji magazin
Krevet sa posteljinom na kockice i insert slike Ketrin Muler Vinter

3 istaknute posteljine novog asortimana

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

TAGOVI: inspiracija, posteljine

Nova posteljina ima moć da osveži vašu spavaću sobu po veoma maloj ceni. To je brz način da obnovite izgled sobe i lako možete postići stil koji želite - bilo da je to romantični, moderni, klasični ili nešto treće.

Ketrin Muler Vinter u JYSK-u je već 5 godina, i ako se iko razume u trendove, kvalitet i udobnost posteljina, to je ona. Pitali smo je koji su njeni favoriti među novim asortimanom ove sezone, i ona je pristala da podeli sa nama svoje omiljene posteljine.

TANJA - industrijski i klasičan dodir

Krevet sa posteljinom u kockicama u spavaćoj sobi


"Počnimo sa našom novom posteljinom TANJA, sa kariranim uzorkom u zemljanim bojama", započinje Ketrin.
„Ono što me zaista fascinira je kontrast između prirodne, organske boje i strogog, gotovo industrijskog uzorka. Sa ovom kombinacijom, uklapa se u bilo koju spavaću sobu, bez obzira na to koji stil ili izgled koji želite da postignete", nastavlja ona. "Možete je koristiti kao bazu za svoju dekoraciju i predstaviti je u romantičnom, prirodnom ili možda grubljem svetlu. TANJA je posteljina od pamučnog perkala, veoma mekana na dodir, i odličnog kvaliteta koji se odmah oseti."

MINNA – izbalansirana i dinamična 

Posteljina sa uzorkom plavih trouglova i kvadrata na beloj pozadini


Dinamičan, ali istovremeno i uravnotežen, apstraktni uzorak na MINNA posteljini zaista budi vašu maštu. "Jednog dana pomislim kako uzorak na ovoj posteljini izgleda poput ptica na nebu, sledećeg dana vidim jedra po moru punom brodova", kaže Ketrin. “Uzorak nikada nije isti na dva seta, tako da je svaki set jedinstven. U pitanju je 100% pamuk zaista dobrog kvaliteta.

ASTA – nostalgičan i boemski osećaj

Posteljina sa cvećem na crnoj pozadini u svetloj sobi

ASTA ima ljubičaste i roze cvetove na crnoj pozadini, a celokupan izgled posteljine je veoma vintage. „Moja prva pomisao kada sam videla ovu posteljinu bila je samo wow! U ovom dizajnu je sa jedne strane toliko drame, ali pokrivač ima i jednobojnu zadnju stranu. Dakle, ako ste raspoloženi za nešto mirnije, samo je okrenite “, predlaže Ketrin. „ASTA je mekanog i sjajnog pamučnog satenskog kvaliteta, a print je digitalan, kako biste videli svaki detalj u cveću.“

Novi asortiman posteljina je dostupan u našim prodavnicama i online od 17. jula, a ASTA posteljina od oktobra 2020. godine. Uskoro sa vama delimo još blogova o novim trendovima u JYSKu.

Imate li visoke kriterijume? Ukoliko je odgovor da, sigurno će vas zanimati naše posteljine visokog kvaliteta pod oznakom SCANDINAVIAN SENSE.