Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

ZELENI DANI - Uštedite do 70%
Ketrin Muler Vinter preporučuje CILJE posteljinu od recikliranog poliestera i pamuka

3 istaknute posteljine novog asortimana

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

TAGOVI: inspiracija, posteljine

Nova posteljina ima moć da osveži vašu spavaću sobu po veoma maloj ceni. To je brz način da obnovite izgled sobe i lako možete postići stil koji želite - bilo da je to romantični, moderni, klasični ili nešto treće.

Ketrin Muler Vinter u JYSK-u je već 5 godina, i ako se iko razume u trendove, kvalitet i udobnost posteljina, to je ona. Pitali smo je koji su njeni favoriti među novim asortimanom ove sezone, i ona je pristala da podeli sa nama svoje omiljene posteljine.

EMILY - stvara osećaj godišnjeg odmora

Krevet sa posteljinom prekrivenom cvetićima u spavaćoj sobi pored noćnog ormarića i bele lampe

"Kada je najtmurniji dan, ova posteljina vas odmah može oraspoložiti,", započinje Ketrin. „EMILY je cvetna posteljina od 100% pamuka koji je vrlo prijatan i izdržljiv. Dizajn je inspirisan prirodom - plavi i žuti cvetovi sa zelenim lišćem i grančicama na beloj pozadini. Prašnjavo zelene grančice daju kontrast uzorku i stvaraju vrlo zanimljiv izgled, što mi se jako sviđa. Ako ste zaljubljenik u bezbrižni dizajn i atmosferu koju ova posteljina daje, kao ja, možete je čak upariti sa ćebetom i jastukom istog dezena.''

CILJE – održiva opcija skandinavskog izgleda 

Krevet sa posteljinom plave boje od recikliranog poliestera i pamuka

''CILJE posteljina napravljena je od  51% recikliranog poliestera i 49% pamuka. Puno truda je uloženo u stvaranje ove posteljine, jer mora odgovarati svim našim zahtevima visokog kvaliteta i u isto vreme biti lepa i prijatna. Vrlo sam zadovoljna rezultatima,'' Ketrin govori ponosno. ''Ovo je spoj materijala koji je istovremeno ugodan i izdržljiv, a satensko tkanje daje mekoću.''

Dizajn je moderan i takođe vrlo skandinavski. Neki možda misle da je skandinavski dizajn uglavnom jednobojno siv ili beo, ali važnija je zapravo ta smirenost kojom odiše. CILJE ima uzorak koji dodaje malo “zaigranosti”, ali zadržava svoj skladni izgled. Može pristajati bilo kojoj spavaćoj sobi, a možete birati između plave, bež i žute. CILJE pripada našoj liniji održivih proizvoda, SCANDINAVIAN SENSE, koja takođe sadrži peškire i kupatilske prostirke”, dodaje Ketrin pre nego što je otkrila svog trećeg favorita.

BELMA – za sve romantične duše

Krevet sa cvetnom posteljinom u spavaćoj sobi pored noćnog ormarića i lampe

“Prozračni izgled ove posteljine dovoljan je da vam podigne raspoloženje. Boje su jarke i živahne, a u mojim očima divovsko cveće u žutoj, smeđoj i zelenkastoj boji 'lebdi' pozadinom poput meduza. BELMA je  posteljina od 100% pamučnog satena, a letnji tonovi daju pozitivnu atmosferu svakoj prostoriji. Ako ste romantična duša i volite skladan dizajn, ova posteljina je za vas ”, navodi Ketrin.

Nove posteljine biće u prodaji od 05. 01. 2021.

Nakon što je Ketrin podelila sa nama svoje favorite, recite nam u komentarima koji su vaši!