Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Zbog povećanog broja online porudžbina, kupce molimo za strpljenje i razumevanje usled mogućeg kašnjenja porudžbina. Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

DANI BAŠTENSKOG NAMEŠTAJA - Pronađite uštede i do 40%
Baštenski set sa podesivim stolom

Prednosti podesivog baštenskog stola

Datum:

Kategorija: Bašta

TAGOVI: uređenje bašte, baštenski sto, uređenje eksterijera

Želite da pozovete prijatelje na večeru u bašti ili na terasi, ili možda samo na kafu? Dosta nas mora da bira između ove dve opcije. Često se nosimo sa izazovima malih balkona i bašti. Ukoliko imate ograničen prostor, verovatno nemate dovoljno mesta i za lounge set i za garnituru sa trpezarijskim stolom. Ali samo jedan proizvod vas može spasiti: baštenski sto sa podesivom visinom. Ove sezone, FARUM sto možete kupiti pojedinačno ili kao deo baštenskog seta u JYSKu:
 


Ukoliko se odlučite za baštenski set i tome dodate još i stolice, možete pozvati sebi drage ljude i na večeru i na piće.


Dok je vreme za večeru, postavite sto na najvišu visinu, a kada završite sa obrokom, možete ga ponovo spustiti kako biste udobno sedeli i uživali u šoljici kafe.

VEMB baštenski set takođe nudi ovo praktično rešenje. Na ovaj način, sačuvaćete i prostor i novac. 


Naš lounge set TANE može biti podešen onako kako vama odgovara.

Još ideja za vašu baštu

Multifunkcionalni sto poput podesivog stola u FJELLERUP setu sačuvaće vam dosta mesta u bašti. 

 
Kada ne morati oslobađati prostor i za kafeni stočić i za trpezarijski sto, možete kreirati zelenu oazu u svojoj bašti uz lepe saksije. Fenjeri su takođe savršen dekorativni detalj.

Uz odgovarajući baštenski sto i stolice imaćete dnevnu sobu u svojoj bašti

Zašto biste sebi uskratili udobnost dnevne sobe samo zato što ste napolju? Uz lounge baštenski set možete kreirati savršenu neformalnu atmosferu. Ukoliko nemate ogromnu baštu ili terasu, morate biti zaista efikasni kada je prostor u pitanju. Nameštaj bi trebao savršeno odgovarati prostoru, a prostor koji ćete uštedeti jer imate samo jedan sto možete iskoristiti za odlaganje ili kao dečiji kutak.Sto koji dolazi uz TAMBHOUSE lounge set se lako transformiše u trpezarijski sto. Pridržite donji deo stola stopalom i podignite gornji deo. Okrenite ga za 90 stepeni i nežno ga pritisnite dok ne klikne i to je to: Večera može biti poslužena!