Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Set posteljine cvetnog uzorka na krevetu i Ketrin Muler Vinter

3 istaknute posteljine novog asortimana

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

TAGOVI: inspiracija, posteljine

Bez obzira na to da li preferirate romantičan, moderan ili klasičan izgled u svojoj spavaćoj sobi, novi set posteljine brz je i jednostavan način da obnovite izgled vaše sobe. Ketrin Muler Vinter u JYSKu je već 6 godina i naša je stručnjakinja kada su u pitanju trendovi, kvalitet i udobnost posteljina. U ovom blogu sa nama deli svoje favorite iz novog asortimana posteljina.

“Ove sezone želimo se fokusirati na dodavanje zanimljivih printova u spavaću sobu”, kaže Ketrin i nastavlja: “Printovi mogu biti vrlo različiti i trudimo se da nađemo ponešto za svačiji stil. Uz naše nove posteljine imamo romantične, kul i klasične printeve koji će odmah osvežiti vašu spavaću sobu.”

Posteljina EDIT za romantične duše

Spavaća soba sa dva jorgana i dva jastuka, sa cvetnim kompletom postejine


"Dobro došli u predivan cvetni print sa nežno plavim i crvenim nijansama. Ova posteljina me motiviše da razmišljam o letu i prekrasnom poljskom cveću”, započinje Ketrin.

Posteljina je od 100% pamuka, sa uzorkom sitnog cveća u bež, plavoj i roze boji.
 

Posteljina SVEA za kul i moderan izgled

Posteljina sa crnim linijama na svetloj podlozi

„Sa posteljinom SVEA vidimo kako vrlo jednostavan dizajn može kreirati stvarno kul izgled. Ovde nema potrebe za preteranim printovima. Moderan dizajn sa crnim linijama na gotovo beloj pozadini pokazuje da jednostavne boje olakšavaju stilizovanje tačno onako kako želite – romantično ili klasično”, kaže Ketrin. 

SVEA je takođe od 100% pamuka. 

Posteljina BERIT – cvetno i klasično

Posteljina sa cvetnim printom na beloj podlozi


“Posteljina BERIT napravljena je od 100% mekanog pamučnog satena,” započinje Ketrin. “Suptilan dizajn sa cvetnim printom i prljavo belom pozadinom. Jedva čekam da spavam u ovoj klasičnoj eleganciji“, izjavila je.


Nove posteljine u JYSK asortimanu dostupne su od 28. juna 2022.