Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

3 istaknute posteljine novog asortimana

3 istaknute posteljine novog asortimana

Svake sezone pitamo našu stručnjakinju za posteljine, menadžerku kategorije, Ketrin Muler Vinter, o njenim favoritima među novostima u našem asortimanu. Ova sezona nije ništa drugačija, a kao i uvek, Ketrin ima poslastice za nas.

“Ove sezone sam se fokusirala na male detalje sa velikim uticajem – poput uzorka, tkanja ili detalja. Sva tri kompleta posteljina imaju nešto dodatno što ih izdvaja i čini da zrače kvalitetom”.

GERD: Slatka i radosna

Krevet sa tamno sivim posteljinom sa sitnim cvetićima


GERD je satenska posteljina sa malim, svetlim cvetovima na tamno sivoj pozadini. Ketrin je ovako opisuje: “Ovo je jednostavan, ali romantičan dizajn. Radostan izraz slatkih malih cvetova čini me pomalo nostalgičnom i smatram da vas GERD zaista poziva da jednostavno duboko udahnete i prepustite se. Zavisno od vašeg raspoloženja, ličnosti ili dizajnerskih preferencija, možete je stilizovati u željenom smeru: romantično ili klasično – po vašem izboru.”

Vodič: Izaberite odgovarajuću veličinu posteljine

BARBO: klasična, ali inovativna

Krevet sa krem posteljinom sjajnog izgleda


BARBO je izrađena od 60% pamuka i 40% FSC™-sertifikovane viskoze od bambusa (FSC™ N001715). BARBO je dostupna u tri boje: tamno plava, pesak i tamno-smeđa.

“Posteljina od bambusa postaje sve popularnija u poslednjih nekoliko godina, i to sa dobrim razlogom”, kaže Ketrin. “Bambus ima karakteristike hlađenja i upijanja vlage, gladak je, mekan i nežan za kožu. Osim toga, ima veliki broj niti. Ovo jednostavno znači da je vrlo kvalitetan - i izdržljiv i vrlo prijatan.”

FSC (Forest Stewardship Council) je međunarodno priznata neprofitna organizacija. FSC oznaka znači da materijali dolaze iz održivog šumarstva i drugih odgovornih izvora.

SUSSI - Letnja i romantična

Cvetna posteljina u svetloj spavaćoj sobi


SUSSI je posteljina od 100% pamuka sa cvećem prirodnog izgleda na prljavo beloj pozadini.

"Ovo je osvežavajuće novi dizajn u našem asortimanu", kaže Ketrin. “Daje vam osećaj kao da je leto uskoro tu, a osećam da deluje i kao posveta prelepom umetničkom delu, prirodi.

Lično ću kombinovati SUSSI sa MAJ jastučnicom sa cvetićima prošivenim u uglu. To stvara još slađi, romantičniji izgled,” kaže Ketrin.


Nove posteljine u JYSK asortimanu dostupne su od 03. januara 2022.

Saznajte više

Istaknuti jorgani našeg asortimana

Hotelski luksuz u domu

Tri različita uređenja spavaće sobe

5 odličnih razloga zašto koristiti prekrivač za krevet

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.