Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. Moguće je duže vreme dostave zbog predstojećih praznika.

Veštačka jagnjeća koža na vrtnim stolicama

5 omiljenih baštenskih detalja

Stara latinska izreka kaže da deo čini celinu, što znači da se po deliću onoga što predstavljate može proceniti celokupan utisak. Kada je reč o stvaranju predivnog spoljašnjeg prostora, zaista su sitni detalji važni -  što ne mora nužno biti zahtevno. Evo popisa naših 5 najdražih baštenskih dodataka koji će stvoriti predivan i potpun utisak vašeg balkona ili terase, koji poziva na druženje i razonodu.

1. Opremite se za prohladne večeri na otvorenom

Večeri u rano i kasno leto provedene na balkonu ili terasi mogu postati pomalo hladne kako sati odmiču, ali nemojte dopustiti da cvokoćete zubima držeći se za šoljicu čaja. Umesto toga, nabavite nekoliko mekanih (veštačkih) jagnjećih koža i položite ih preko svojih stolica. Zadržaće toplinu i vaših leđa, a vi ćete uživati u sjajnim zvezdama na otvorenom, čak i kada temperatura padne.
 

2. Detalje iz svog doma iznesite na terasu

Dekorisanje spoljašnjeg prostora ćebetom, tepisima i ostalim kućnim, tekstilnim proizvodima novi je trend koji je zaživeo u Evropi: brišu se granice između dnevne sobe i terase. Nameštaj nije namenjen samo za unutrašnju ili spoljašnju upotrebu, već se proizvodi i za boravak i za terasu ili balkon. To vam daje više mogućnosti ukrašavanja čime stvarate prijatniji ižutisak na terasi. Dodavanje jastučića u spoljašnji prostor za sedenje učiniće vašu terasu ili balkon posebno modernim.

3. Šta je leti neophodno?

Bolje je da već od jutra rezervišete vreme za ovu viseću ljuljašku ili će je klinci besramno zauzeti. Ujedno je udoban i elegantan dodatak vašem balkonu ili terasi - apsolutno je morate imati ovog leta. Provedite dan u sanjarenju ili stavite dete u krilo i razgovarajte o malim i velikim stvarima dok se nežno ljuljuškate u hladu.

4. Zaštita od rose i sunca

Čak tokom manje sunčanih dana, suncobran je koristan dodatak vašem balkonu ili terasi. U JYSKu su suncobrani dostupni u više boja i neće služiti samo kao zaštita od sunca. Suncobran takođe štiti od večernje rose. 

5. Tajni sastojak: Udobnost

Šećer dolazi na kraju - letnje večeri biće posebne uz toplu svetlost sveća. A da biste zaštitili sveće i iskoristili maksimum svetla, upotrebite fenjere. Pogledajte i izaberite najlepši u JYSKu.

Saznajte više

Osvežite svoj dom i baštu veštačkim biljkama

Vodič: Izbor baštenskih saksija

3 stvari koje treba imati na umu pri kupovini novog baštenskog nameštaja

Kako izabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.